Life

Roxana Nemeș, apariție șocantă la Bravo, ai stil. Diva, complet transformată

15.10.2020 | 15:34
Roxana Nemes aparitie socanta la Bravo ai stil Diva complet transformata
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș i-a șocat pe toată lumea cu cea mai nouă apariție de la Bravo, ai stil. Concurenta și-a pus o perucă grizonată pe cap și a renunțat de tot la stilul sexy care a consacrat-o.

Roxana Nemeș, apariții din ce în ce mai surprinzătoare la Bravo, ai stil

Vedeta apare în cel mai nou promo al ediției care va fi difuzată astăzi, 15 octombrie cu un look bărbătesc uimind pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul care a făcut carieră și în muzică are o a doua apariție atipică pentru stilul ei vestimentar de săptămâna aceasta, în ediția de ieri fiind nevoită să interpreteze un rol, cel al politicienei filipineze Imelda Marcos.

Roxana i-a impresionat pe toți cu ținuta de ieri, purtând la gât diamante în jurul a 400.000 de euro, fapt pentru care a și venit cu doi bodyguarzi în emisiune pentru a-i proteja bijuteriile.

ADVERTISEMENT

Ieri, manechinul a fost Imelda Marcos

Ieri, Nemeș a făcut impresie plăcută în fața juraților, chiar dacă nu a ales cele mai bune piese vestimentare pentru a-i da viață personajului pe care l-a avut ca temă, Imelda Marcos.

„În locul tău mi-aș fi luat cea mai scumpă pereche de pantofi disponibilă la ora actuală, dar, dacă ar fi să mă gândesc la Imelda și la aparițiile tale și la tipul tău de versatilitate aș spune că ți-a ieșit foarte bine acest look”, este comentariul făcut ieri de Maurice Munteanu vizavi de ținuta Roxanei.

ADVERTISEMENT

„Am zis că dacă nu vei veni cu cei mai frumoși pantofi întruchipând-o pe Imelda nu o să îți dau stea, însă am uitat factorul bijuterii cu care ne-ai luat maul. Rochia nu este frumoasă, pantofii sunt o copie. Tu ești strălucitoare și ai întruchipat bine personajul.

Nu știu cum ai reușit cu hainele urâțele, dar când te-am văzut cu peruca nu te-am recunoscut. Rezultă că da, ai reușit și nu mă așteptam și te-ai și documentat despre ea”, i-a spus Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT