Life

Roxana Nemeș l-a iertat pe Călin Hagima. Dovada clară că amândoi se înțeleg mai bine ca oricând

Este cât se poate de clar că Roxana Nemeș l-a iertat definitiv pe soțul ei, celebrul om de afaceri Călin Hagima. Artista e mai fericită ca oricând acum.
19.12.2022 | 16:50
Roxana Nemes la iertat pe Calin Hagima Dovada clara ca amandoi se inteleg mai bine ca oricand
Dovada clară că Roxana Nemeș l-a iertat complet pe soțul ei, Călin Hagima. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De asemenea, cântăreața, în vârstă de 33 de ani a făcut furori și la Survivor România, în echipa Faimoșilor, dar și la alte emisiuni celebre precum ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D, sau Ferma de la Pro tv.

Roxana Nemeș l-a iertat definitiv pe Călin Hagima

În 2021, Roxana Nemeș s-a căsătorit cu omul de afaceri Călin Hagima, cei doi fiind împreună de ceva timp. Ulterior însă au apărut și problemele în paradis.

ADVERTISEMENT

Recent, Călin Hagima a ajuns în centrul atenției după ce a fost acuzat de infidelitate. Până acum, Roxana Nemeș nu a comentat subiectul și se pare că nici nu o va face vreodată.

Fosta concurentă de la Survivor România și-a iertat soțul, drept dovadă, cei doi își văd în continuare de viață împreună, ba chiar se pregătesc să se mute și într-o casă nouă.

ADVERTISEMENT

Călin Hagima și Roxana Nemeș pun la punct o vilă de lux în Băneasa. Conform dezvăluirilor făcute de vedetă, casa de lux va avea încălzire în pardoseală, jacuzzi, dar și piscină în curte.

Mai mult de atât, lucrul care confirmă clar că cei doi au trecut peste orice problemă din căsnicie e faptul că a fost amenajat și un dormitor pentru copil, semn că nu ar fi exclus să auzim că ambii parteneri vor deveni și părinți.

ADVERTISEMENT

Și să nu uităm și că recent, Roxana Nemeș a mai vorbit despre un nou membru al familiei.

Roxana Nemeș a oferit un interviu celor de la click.ro și nu a pomenit nimic de infidelitatea soțului ei. Aceasta a vorbit doar despre casă și despre cât de mult își dorește să se mute acolo.

Roxana Nemeș și Călin Hagima se pregătesc să se mute în noua casă

Fosta concurentă de la Survivor România spune că respectiva vilă din Băneasa a fost achiziționată la roșu, iar cei doi au dorit să facă niște modificări majore.

ADVERTISEMENT

Casa ar putea fi gata gata în câteva luni, mai exact în luna aprilie de ziua ei, însă orice s-ar întâmpla, vedeta așteaptă cu nerăbdare ca la vară să se bucur de o baie în piscină.

“Sper, din tot sufletul, să reușim să ne mutam anul viitor, de ziua mea! Mai avem multe de facut, dar se muncește zilnic acolo. (…).

Arată toată casa altfel decât atunci când am luat-o, pentru că nouă ne place să ne punem amprenta, în orice și mai ales în casa noastră. Abia aștept să fie gata, să fim o familie mare. Să fie cum ne-am dorit, avem foarte mult de lucru la ea.

Dar, oricum, la finalul verii, vreau să fac o baie în piscină, abia aștept, în piscina noastră!”, a declarat Roxana Nemeș, pentru click.ro, referitor la casa unde se va muta cu soțul ei, Călin Hagima.

ADVERTISEMENT