Life

Roxana Nemeș, surpriză uriașă pentru fani. Detaliul care arată că se pregătește să devină mamă

Roxana Nemeș se pregătește intens pentru rolul de mamă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a scos la iveală un amănunt foarte important.
25.08.2022 | 16:03
Roxana Nemes surpriza uriasa pentru fani Detaliul care arata ca se pregateste sa devina mama
Roxana Nemeș, pregătiri intense pentru rolul de mamă. Amănuntul scos la iveală de artistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața are o surpriză uriașă pentru fani. Detaliul care arată că se pregătește să aducă pe lume un copil în viitorul apropiat. Vedeta a distribuit o filmare în care vorbește despre cum va arăta camera bebelușului.

Roxana Nemeș, pregătiri intense pentru rolul de mamă. Amănuntul scos la iveală de artistă

Roxana Nemeș este nerăbdătoare să devină mamă și pregătește încă de pe acum camera copilului, după ce și-a achiziționat la roșu o vilă în zona Băneasa. Frumoasa șatenă proiectează de pe acum spațiul destinat celui mic.

ADVERTISEMENT

Toate camerele din interiorul casei sunt foarte mari pentru că artista a spart mulți pereți. În plus, terasele sunt închise și există un living care dă direct afară, piscină și jacuzzi, dar mai este de muncă până la finalizare.

„Aici este camera copilului. Și da, este mare și de asta durează. Noi am vrut de la început să o facem mai spațioasă, pentru că dacă nu o faci la început, apoi nu o mai faci.

ADVERTISEMENT

Acolo va fi un dressing pentru el, pe partea asta va fi zona de relaxare, unde să citească, unde să se joace. Pe partea asta facem un divan și pe partea asta un dulap.

Acolo un pat mare și, până va veni, ca să știm dacă va fi fată sau băiat vom lăsa alb, apoi vom pune un tapet 3 D. Când va veni vom pune ceva roz, albastru, dar să vină întâi”, a mărturisit artista pe TikTok.

ADVERTISEMENT
@roxananemes 💁🏼‍♀️😍 Ig: roxananemes #bedroom #childroom #divan #viral #relaxroom #newhouse #dreamhouse #dream #house #home ♬ original sound – Roxana Nemes

Roxana Nemeș are aproape gata camera copilului

Roxana Nemeș își dorește să devină o mamă tânără, care să fie prietenă cu copilul. Fosta concurentă de la Survivor România lucrează intens la acest aspect, mai ales de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Călin Hagim.

Cei doi și-au unit destinele în vara anului trecut, prin intermediul unei ceremonii discrete, în aer liber. Povestea lor de dragoste durează de mai bine de 6 ani, deși la un moment dat au ajuns să meargă pe drumuri separte.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață și partenerul de viață s-au despărțit la un an de relație, dar ulterior au realizat că le este mai bine împreună. În ultima perioadă au fost implicați într-un scandal, presupunându-se că afaceristul i-a fost infidel vedetei.

ADVERTISEMENT