ADVERTISEMENT
Life

Roxana Nemeș, recuperare serioasă după Survivor România 2021! Imagini exclusive de la antrenamentele vedetei

Roxana Nemeș, una dintre Faimoasele eliminate din motive medicale de la Survivor România 2021 în urmă cu ceva timp, se recuperează intens după experiența din Republica Dominicană.
Autor: Radu C. Munteanu | 24.05.2021 | 16:27
Roxana Nemeș, recuperare serioasă după Survivor România 2021! Imagini exclusive de la antrenamentele vedetei
Roxana Nemes se antreneaza din greu dupa Survivor Romania 2021 in compania lui Alex Florescu Foto montaj Fanatik

Cântăreața Roxana Nemeș pare să se fi bucurat la maximum de experiența de la Survivor România 2021, ea având, și acum, după cele câteva luni petrecute acolo, un corp mai tonifiat ca niciodată și o siluetă de invidiat.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, recuperare după Survivor România 2021

Eliminată din motive medicale de la Survivor România 2021, Roxana Nemeș a suferit enorm și când a ajuns în țară, cu atât mai mult cu cât nu știa exact care sunt motivele îmbolnăvirii sale. Ajunsă aici, s-a lămurit că problemele cu bila sunt destul de grave și a început un tratament de recuperare medicală pentru a evita operația.

”Am făcut mai multe analize, am ținut dietă, nu mai am dureri mari, dar nu sunt perfect sănătoasă. Acasă îmi voi face un alt set de analize, sper să fiu bine. Dumnezeu mi-a dat extrem de multă putere”, spunea, în momentul eliminării de la Survivor România 2021, Roxana Nemeș.

Acum însă, Roxana Nemeș a primit acordul medicilor pentru a face sport, după o perioadă de pauză, semn că problemele cu bila au trecut, așa că a apelat la antrenorul vedetelor, Alex Florescu, pentru a rămâne într-o formă fizică perfectă.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, antrenamente intense

”Are un tonus foarte bun și o ambiție fără margini când vine vorba de sport. Nu o cruț deloc, nu o las să `chiulească` atunci când vine la sală, dar face față cu brio”, ne-a dezvăluit antrenorul vedetelor, Alex Florescu, despre Roxana Nemeș.

Iar din imaginile aflate în posesia FANATIK, se poate observa că Roxana Nemeș trage din greu la sală pentru a se păstra într-o formă fizică cât mai bună, cu atât mai mult cu cât are o siluetă de vis pe care vrea să o păstreze măcar până la nuntă.

ADVERTISEMENT

Conform antrenorului ei, Roxana Nemeș lucrează mai mult pentru întreținere decât pentru forță, frumoasa cântăreață fiind, acum, încântată de felul în care arată, dar se teme că ”surplusul” de mâncare – normal după experiența foametei de la Survivor România 2021 – să nu se depună în locurile în care nicio femeie nu vrea să vadă nici măcar un gram de grăsime.

”Rezistența ei este foarte bună, iar forța, extraordinară pentru o femeie, cred că experiența Survivor a fost una care a întărit-o”, ne-a mai spus Alex Florescu despre Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a amânat puțin nunta

Relația dintre Roxana Nemeș și Călin Hagima are deja ani buni, cei doi sunt logodiți, dar, cu toate acestea, au fost nevoiți să își amâne nunta din motive cât se poate de serioase.

Mai exact, mărturisea Roxana Nemeș, nunta fostei Faimoase de la Survivor România 2021 va avea loc atunci când condițiile o vor permite, iar pandemia va fi doar o amintire, indicând că, totuși, nu ar fi imposibil ca în această vară să facă pasul.

ADVERTISEMENT

Iar din dorința de a putea petrece totuși, așa cum se cuvine, în această vară, Roxana Nemeș a anunțat că s-a vaccinat și că a făcut deja și rapelul împotriva COVID-19.

”Vreau să trăiesc normal! Mi-e dor de concerte! Mi-e dor de voi! Mi-e dor de îmbrățișările cu voi! Mi-e dor să pot călători fără probleme și fără restricții! A fost alegerea mea să îmi fac vaccinul!”, spunea, pe contul ei de socializare, Roxana Nemeș, la o lună după ce s-a întors de la Survivor România 2021.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!