Life

Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Călin Hagima. Ce ținută a purtat artista la cununia civilă

Roxana Nemeș a luat prin surprindere pe toată lumea. Fosta concurentă de la Survivor România a ajuns la Starea Civilă.
17.09.2021 | 20:07
Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Călin Hagima. Ce ținută a purtat artista la cununia civilă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață s-a căsătorit cu Călin Hagima, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de foarte mulți ani. S-au logodit în urmă cu un an, pe o stradă din Capitală.

Fosta participantă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are acum toate motivele din lume să fie fericită, asta pentru că s-a căsătorit cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a spus „Da”. Ce ținută a purtat artista la cununia civilă cu Călin Hagima

Solista a ținut totul secret și nu a dezvăluit nimic despre cununia civilă, unde a purtat o rochie de un alb imaculat, scurtă, dar cu o trenă destul de lungă.

Ținuta i-a pus în valoare picioarele lungi și bronzate, în timp ce părul a fost prins într-o coadă de cal. Buchetul a fost la rândul său tot alb.

ADVERTISEMENT

Ceremonia nu a fost ținută în interior, ci afară în aer liber. Roxana Nemeș și-a dorit un eveniment pe malul unui lac, unde invitații să se simtă în voie.

Roxana Nemeș, pregătită să devină mamă. Ce a declarat

Emoționată peste măsură, cântăreața a povestit la un moment dat cum a decurs cererea în căsătorie. Iubitul a amplasat o imagine cu ei pdoi e o clădire din București și atunci a venit și marea întrebare.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș este cu omul pe care-l iubește, dovadă că mai departe se gândește să devină și mamă, un pas important în cuplu.

„Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Astfel de momente sunt cele mai importante din viață, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment și suntem în extaz.

Îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important. Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp, conform kanald.ro.

ADVERTISEMENT