Life

Roxana Rapailă, ispita de la Insula Iubirii 7, de nerecunoscut. Cum arăta principala rivală a Claudiei înainte de operații

Roxana Rapailă este acum o șatenă focoasă ce fură privirile tuturor bărbaților, dar cum arată ispita de la Insula Iubirii 7 când nu era celebră?
13.07.2023 | 19:46
Roxana Rapaila ispita de la Insula Iubirii 7 de nerecunoscut Cum arata principala rivala a Claudiei inainte de operatii
Cum arăta Roxana Rapailă de la Insula Iubirii înainte de operații. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Rapailă și-a făcut în forță intrarea la Insula Iubirii 7. Conștientă de atuurile sale, a avertizat-o pe Claudia că ea chiar este o adevărată ispită. Însă dacă privim în trecut, șatena nu mai seamănă deloc cu imaginea pe care o văd telespectatorii.

Cum arăta Roxana Rapailă înainte să devină celebră

Și sezonul acesta, ca de fiecare dată, ispitele feminine de la Insula Iubirii fac furori, atât printre concurenți, cât și printre telespectatori. Iar unele dintre ele au detronat-o chiar și pe „suprema” Maria Ilioiu, pe care băieții au decis să o trimită acasă după doar câteva zile. 

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără și Roxana Rapailă, o șatenă focoasă, care din prima zi a pus ochii pe Bogdan, iubitul Claudiei. Între ele au ieșit scântei de la prima întâlnire, căci tânăra a avut grijă să exprime de la început faptul că este o adevărată ispită.

Roxana are 25 de ani, un trup atent lucrat la sală și o personalitate jovială, la care se adaugă și un zâmbet impecabil, greu de trecut cu vederea. Formele și le-a pus în valoare și cu numeroase tatuaje, fapt ce o aduce și mai mult în centru atenției.

ADVERTISEMENT

Dar în urmă cu 11 ani, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 7, arăta complet diferit. Fără a avea trupul pictat, cu buze mai mici și cu un bust nu chiar atât de generos, Roxana nu se sfia să se arate fără machiaj.

ispita roxana insula iubirii înainte fără operații
Așa arăta Roxana Rapailă în urmă cu 11 ani.
Sursa foto: cancan.ro

Nu este străină de televiziune

Roxana Rapailă și-a luat viața în piept de la o vârstă fragedă. A lucrat într-un champagne bar, la 18 ani plecând de acasă din dorința de a fi independentă din toate punctele de vedere. Așa a ajuns să lucreze în afara țări timp de șapte ani.

ADVERTISEMENT

Originară din Bacău, ispita de la Insula Iubirii 7 s-a reîntors în România și a ales să investească în ea. Astfel că ea a trecut de mai multe ori pragul cabinetului medicului estetician, pentru a obține aspectul fizic pe care și-l dorește. Roxana a recunoscut că are intervenții la nivelul bustului, posteriorului și abdomenului, scrie a1.ro. 

Pe de altă parte, ea nu este străină nici de televiziune. În anul 2021, a participat la show-ul Burlacul și a încercat să-i cucerească inima lui Andi Constantin. La vremea aceea, nu avea decât 23 de ani și era hotărâtă să-și găsească jumătatea.

ADVERTISEMENT

Cu toate că părea că există o conexiune între ei, Roxana Rapailă a decis să se retragă din show. Dar pasiunea pentru televiziune a rămas, astfel că acum s-a întors la Antena 1, în rolul de ispită.

ADVERTISEMENT