Life

Cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii 2023. Surpriză pentru fanii emisiunii

S-a aflat cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii 2023. Antena 1 pregătește o mare surpriză pentru telespectatori.
11.06.2023 | 16:31
Ele sunt ispitele de la Insula Iubirii 2023. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Ispitele oficiale de la Insula Iubirii 2023. Cine sunt fetele care vor să le deschidă ochii altor femei cu privire la bărbații pe care îi au lângă ele. Tentația va fi mare, iar Antena 1 a pregătit o surpriză.

Surpriză la Antena 1! Cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii 2023

Doar puțin a mai rămas până începe Insula Iubirii 2023, iar Antena 1 a ales cele mai „periculoase” ispite pentru concurenți. Începând cu data de 21 iunie, de la ora 20:30, telespectatorii vor cunoaște atât cuplurile, cât și tentațiile care riscă să le pună capăt relațiilor.

ADVERTISEMENT

Până atunci, însă, au fost anunțate ispitele feminine, iar fetele au de ce să se teamă. Este vorba despre zece femei cu experiențe de viață diferite, dar care au un scop comun, să le arate concurentelor dacă partenerii le merită sau nu încrederea.

Prima dintre acestea este Oana Monea, pe care telespectatorii o cunosc de la Insula Iubirii 2022. Ea are 33 de ani și deja și-a câștigat statutul de ispită irezistibilă, astfel că s-a întors să demonstreze că cine iubește nu lasă.

ADVERTISEMENT

Printre ispitele de la Insula Iubirii 2023 se numără și Dana Cuflic, o tânără de 25 de ani din Republica Moldova. Este gată să experimenteze lucruri noi și știe foarte bine cum stă treaba cu infidelitatea. Căci a încheiat o relație de trei ani după ce a călcat strâmb.

Livia Marinescu are 31 de ani și o încredere în sine debordantă, despre care este convinsă că o va ajuta din plin la emisiune. A ieșit dintr-o căsătorie în care nu era fericită și are o fiică în vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT

Roxana Rapailă are acum 25 de ani, dar și-a luat viața în piept imediat după majorat, când a plecat în străinătate pentru a-și câștiga banii ca dansatoare. Alături de celelalte ispite de la Insula Iubirii 2023 vrea să se dezvolte cât de mult posibil.

Antena 1 aduce o ispită surpriză

La 25 de ani, Denisa Mariș are propria afacere, un magazin online, și este model. Nu a înșelat niciodată, iar în calitate de ispită își dorește să lege mai întâi o relație de prietenie cu bărbatul pe care pune ochii. În plus, nu refuză ideea de a-și face o relație chiar în emisiune.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Alexuc, în vârstă de 27 de ani, relațiile deschise sunt cele ideale. Astfel că se va integra de minune printre ispite la Insula Iubirii 2023. În plus, este convinsă că experiența va fi una unică în viață.

Cecilia Bob are 27 de ani și este obișnuită cu vremea caldă. Tânăra lucrează în Tenerife, ca instructor de pilates, videograf şi tatuator. Cu toată că poate fi confundată cu o fată timidă, se schimbă radical când dansează la bară.

Adriana Minea, de 26 de ani, a vrut să fie pe lista da ispite de la Insula Iubirii 2023 pentru a cunoaște oameni noi, dar și pentru a-i demasca pe bărbații infideli. Tânăra a mărturisit că-i plac să seducă și…să se ducă.

În cele din urmă, Lavinia Maris, în vârstă de 31 de ani, își dorește să-și depășească propriile frici. Are o poveste de viață nebănuită și a fost înșelată de iubitul grav bolnav. S-a mutat în Mallorca, dar nu a fost fericită.

În plus, Antena 1 le-a pregătit o surpriză și pe lângă ispitele prezentate anterior, la Insula Iubirii 2023, în primul episod, vor face cunoștință cu o ispită secretă, care va încinge și mai mult spiritele.

ADVERTISEMENT