Life

Decizie neașteptată la Insula Iubirii sezonul 7. Băieții au dat afară o ispită feminină: „Avem destule femei supreme!”

O ispită feminină a plecat acasă de la Insula Iubirii. Băieții sunt cei care nu și-au mai dorit-o în casă. Despre cine e vorba?
08.07.2023 | 00:21
Decizie neasteptata la Insula Iubirii sezonul 7 Baietii au dat afara o ispita feminina Avem destule femei supreme
Ce ispită a părăsit Insula Iubirii sezonul 7. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Băieții de la Insula Iubirii sezonul șapte au luat o decizie neașteptată. Radu Vâlcan le-a cerut să voteze ispita feminină pe care nu o mai doresc în concurs, iar răspunsul a venit rapid. Spiritele s-au încins imediat.

Ce ispită feminină a părăsit Insula Iubirii

S-a întors în rolul de ispită la Insula Iubirii pentru a demonstra de ce este în stare, încă, dar Maria Ilioiu nu a avut succesul scontat. Concurenții actuali nu au fost nici pe departe la fel de interesați de ea ca cei din sezoanele trecute.

ADVERTISEMENT

Așa se face că, în episodul șase, a avut loc o răsturnare de situație. Radu Vâlcan și-a făcut prezența în casa băieților pentru a stabili cu cine vor merge la următorul date, dar înainte a făcut un anunț important pentru ei.

Soțul Adelei Popescu le-a cerut concurenților să nominalizeze două ispite, dintre cele rămase fără partener, care să părăsească Thailanda chiar în acel moment. După ce s-au sfătuit, Răzvan  Kovacs, iubitul Emei, a fost cel care a luat cuvântul și a dezvăluit pe cine au ales.

ADVERTISEMENT

„O să fie două piese de rezistență de pe insula noastră, adică Livia și Maria. Am căzut de comun acord”, a spus Răzvan. Iar spiritele s-au încins rapid. Livia Marinescu a considerat că prezența sa este mult prea intimidantă, în timp ce „ispita supremă” a fost destul de deranjată.

„Am observat că în afară de Răzvan niciun alt bărbat nu a vrut să se apropie de mine. E normal să vă purtați așa, ei deja și-au făcut o părere, mă deranjează treaba asta”,  a reacționat Maria Ilioiu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu a reușit să le schimbe părerea concurenților de la Insula Iubirii. „Nu o să spunem numărul de voturi, fără abțineri. Nu ne-am aliat ca să lovim la supremație sau la fetele mai vocale din grup.

Dar din păcate pentru noi. Ispita supremă nu va mai face parte din fetele de pe insula băieților. Avem destule femei supreme! Nu excela”,, a spus Răzvan. În consecință, Maria Ilioiu a reacționat. „Nu mi-a părut bine, băieți!”, a fost replica ei.

ADVERTISEMENT

Cu cine vor ieși concurenții la date

Dacă Maria Ilioiu nu a avut lipici la băieți sezonul acesta, alte ispite feminine se bucură de compania și atenția celor care au venit la Insula Iubirii pentru a se supune testului suprem. La următorul date, Iulian Clonț a ales să meargă cu Lavinia Maris, Marius Moise cu Denisia Mariș, Răzvan și-a ascultat instinctul și va ieși cu Daria Cuflic. Marius Budin a ales-o pe e Roxana Rapăilă, în timp ce Bogdan Cîrlan și-a dorit să o cunoască mai bine Adriana Minea, scrie a1.ro. 

ADVERTISEMENT