Sport

Rrahmani, văzut de coechipieri! Cum s-a adaptat atacantul momentului în SuperLiga

Albion Rrahmani și secretele formei sale de excepție la Rapid. Cum a trecut peste obstacole și ce s-a întâmplat după meciurile naționalei.
29.09.2023 | 10:30
Rrahmani vazut de coechipieri Cum sa adaptat atacantul momentului in SuperLiga
Albion Rrahmani are 6 goluri și 1 pasă decisivă în 4 meciuri la Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rrahmani face senzație în SuperLiga, iar jucătorul l-a impresionat până și pe Ionuț Voicu. Oficialul Rapidului a vorbit la „SUFLET DE RAPIDIST” despre eforturile pe care kosovarul le-a făcut să se integreze în Giulești.

Albion Rrahmani, ajutat să acomodeze la Rapid de Ionuț Voicu: „Am vorbit personal cu el”

Robert Niță, moderatorul emisiunii „SUFLET DE RAPIDIST” a ținut să afle cum a reușit Rapidul să îl facă pe Rrahmani să înscrie pe bandă rulantă: „Mai vreau să te întreb ceva. Fără doar și poate este jucătorul momentului în România, nu doar la Rapid. Tu fiind acolo zi de zi la antrenament bănuiesc că l-ai ajutat să se acomodeze. Cum e Rrahmani în vestiar, la antrenamente, cum s-a acomodat cu Bucureștiul…”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Voicu a explicat că începutul a fost destul de dificil pentru atacantul de 24 de ani: „Rrahmani de când a venit știți bine că a avut probleme cu permisul și tot ce a avut nevoie. Dar era foarte dornic. Team-managerul Florentin, care s-a ocupat în mare de unele lucruri care au depins de el, îl întreba în fiecare zi când se termină pentru că tremura să joace”.

Kosovarul a fost asimilat extrem de repede și de către coechipieri: „În vestiar foarte repede s-a integrat. E un tipul sociabil, un tip care e cu zâmbetul pe buze, e plăcut și încearcă să înțeleagă tot ce se întâmplă”.

ADVERTISEMENT

Convocat pentru partidele cu Elveția și România, Rrahmani a picat la mijloc în scandalul politic dintre România, Serbia și Kosovo: „Chiar a venit după meciul de la echipa națională, era un pic supărat, la modul că nu știa cum să perceapă tot ceea se -a întâmplat. Eu am vorbit personal cu el și i-am explicat că e treaba politică a oamenilor.

Noi suntem oameni la fel ca ei și din punctul nostru de vedere, al românilor, nu mă interesează politica lor și pe cine recunoaște și pe cine nu. Astea sunt treburile lor cum trag cu pixul pe o hartă și spun: De aici suntem noi și de aici nu mai suntem noi”.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani, apărat de Ionuț Voicu: „Nu mi se pare corect să se scrie că nu a vrut să vină la interviuri”

Ionuț Voicu a dezvăluit că jucătorul nu mai este afectat de cele petrecute și a ținut să lămurească motivul pentru care nu a venit la interviurile cu deținătorii drepturilor TV la finalul meciului cu Oțelul„E un jucător care vedeți ce rezultate are. Mă bucur că a răspuns la căldura pe care noi i-am oferit-o în vestiar și a trecut foarte repede peste momentul acela.

Chiar l-am sunat pe Lucian și am spus că nu mi se pare corect să se scrie că Rrahmani nu a vrut să vină la interviu”, a ținut să mai puncteze rapidistul.

ADVERTISEMENT

„SUFLET DE RAPIDIST” este în fiecare marți, cu începere de la ora 13:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, joia, de la ora 10:30.

Ionuț Voicu, dezvăluie cum a reușit Rrahmani să se adapteze atât de repede la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
România, amenințată de mari inundații. Este alertă națională
România, amenințată de mari inundații. Este alertă națională
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux