Life

Ruptură definitivă între Prințul Charles și Harry? Cei doi nu și-au mai vorbit de opt luni

Prințul Harry pare că își dorește să stea cât mai departe de familia sa din Marea Britanie. Acesta nu a mai vorbit cu tatăl său de opt luni. Cei doi s-au întâlnit ultima dată la înmormântarea Ducelui de Edinburgh.
07.12.2021 | 08:42
Ruptura definitiva intre Printul Charles si Harry Cei doi nu siau mai vorbit de opt luni
Ce se întâmplă între Prințul Charles și Harry. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Se pare că Prințul Charles este extrem de dezamăgit și trist din cauza comportamentului fiului său.

Cei doi nu și-au mai vorbit de opt luni. Ultima dată s-au întâlnit la înmormântarea Ducelui de Edinburgh și au schimbat doar câteva cuvinte.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry spunea în urmă cu ceva vreme că tatăl său refuză să-i răspundă la telefon.

Ruptură definitivă între Prințul Charles și Harry? Cei doi nu și-au mai vorbit de opt luni

Relația dintre Prințul Charles și fiul său este din ce în ce mai rece. Se pare că moștenitorul coroanei britanice refuză să vorbească cu Prințul Harry. În urmă cu câteva luni, apropiați ai familiei regale susțineau că a luat această decizie pentru că Ducele de Sussex ar fi cerut din ce în ce mai mulți bani.

Apropiații spun că, Prințul Charles este foarte supărat, dar preferă să sufere în tăcere și evită să vorbească despre acest subiect. Mai mult, gestul  făcut de fiul său în urmă cu câteva zile l-a enervat și mai tare.

ADVERTISEMENT

Atunci, Prințul Harry a declarat că mereu a avut dubii asupra corectitudinii milionarului Mahfouz Marei Mubarak bin Mahfouz, cel care a donat sume uriașe fundației Prințului de Wales.

Unii spun că fiul Reginei Elisabeta preferă să păstreze o “tăcere demnă” pentru a nu provoca un scandal care ar putea să-i afecteze imaginea.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au întâlnit ultima dată la înmormântarea Ducelui de Edinburgh în urmă cu opt luni. Atunci au schimbat doar câteva cuvinte în public și nimic mai mult. Harry a mers la Londra și în luna iulie pentru a o comemora pe mama sa, dar nu și-a întâlnit tatăl.

Deocamdată, Charles nu și-a cunoscut nepoata în vârstă de 6 luni și nici nu se știe când se va întâmpla acest lucru.

ADVERTISEMENT

După plecarea lui Harry în SUA, cei doi au vorbit de câteva ori la telefon. Apoi, Charles i-ar fi transmis să nu mai sune, ci să îi scrie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fiul prințesei Diana în cadrul interviului acordat celebrei Oprah Winfrey. Acesta a declarat că i s-au tăiat practic finanțele, asta în ciuda faptului că a primit de la tatăl său 2 milioane de lire sterline în anul financiar 2020/2021.

Relația dintre cei doi se răcește pe zi ce trece, mai ales că Harry nu scapă nicio ocazie de a-și ataca tatăl. Acesta a mai spus într-un podcast faptul că a decis să se mute în SUA pentru a “uita de durerea cu care a crescut”.

“M-a tratat mereu așa cum a fost și el tratat”, a declarat Ducele de Sussex.

ADVERTISEMENT