Life

Ruxandra Ion, regina telenovelelor românești, în lacrimi! Momentul pe care nu îl va uita. Video exclusiv

Ruxandra Ion a avut parte de o surpriză uriașă, un omagiu care a făcut-o să lăcrimeze. FANATIK vă prezintă imagini exclusive!
23.08.2023 | 15:36
Ruxandra Ion regina telenovelelor romanesti in lacrimi Momentul pe care nu il va uita Video exclusiv
Ruxandra Ion, cunoscută producătoare de seriale românești. FOTOMONTAJ: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ruxandra Ion e numele de care se leagă cuvântul succes atunci când vorbim despre serialele românești. Recunoscută de mai toată lumea ca regina telenovelelor românești, producătoarea care de ceva ani lucrează cu Antena 1  a avut parte de o surpriză de-a dreptul emoționantă.

Ruxandra Ion, omagiată de Loredana Groza la prezentarea distribuției serialului Camera 609

FANATIK vă prezintă imaginile în care Ruxandra Ion fredonează una din melodiile care s-au regăsit pe coloana sonoră a telenovelei Regina de la Acasă TV, cu ochii înlăcrimați de fericire și bucurie pentru că ”șatra” ei nu a dispărut, chiar dacă s-a mutat la un alt post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Ruxandra Ion a prezentat distribuția noului ei serial, Camera 609: Lasă-mă îmi place care va fi difuzat în fiecare vineri seara, de la ora 20:30, la Antena 1. FANATIK a fost acolo și vă prezintă un videoclip în exclusivitate în care regina telenovelelor primește o dedicație cu totul specială din partea Loredanei Groza. Blondina a fost invitata specială la Izvorani, satul unde au loc filmările comediei romantice.

Regina telenovelelor a cântat alături de Loredana

Loredana a făcut show și s-a distrat alături de actorii din Camera 609. S-au prins în hore, i-a luat pe fiecare, pe rând la microfon, cântând, care cu cât talent avea, alături de artistă. De departe, unul din cel mai emoționant moment al serii de 22 august,  de la lansarea oficială a serialului, a fost cel în care Lori și-a arătat recunoștința față de producătoarea de televiziune.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu e străină de munca pe care a făcut-o Ruxandra Ion de-a lungul anilor. Așa cum spuneam mai sus, în vremurile de la Acasă TV, cântăreața a asigurat coloana sonoră a telenovelei Regina.

În imaginile pe care FANATIK vi le prezintă mai jos, Loredana Groza îi cântă ”Reginei”. La un moment dat, încercând să își stăpânească emoțiile vizibile și lacrimile de fericire, Ruxandra Ion fredonează câteva din versurile melodiei.

ADVERTISEMENT

După ce a început să cânte partea din piesă în limba romani, Loredana Groza i-a strâns mâna Ruxandrei Ion. S-a uitat în ochii ei, iar apoi cele două s-au îmbrățișat.

Ruxandra Ion este cea mai cunoscută producătoare de seriale din România. Realizatoarea de producții 100% românești a dat marea lovitură în anii 2000. Atunci a dat publicului prima telenovelă mioritică: Numai iubirea.

ADVERTISEMENT

Ruxandra Ion a dat hituri uriașe la Acasă TV

La Acasă TV, Ruxandra Ion a garantat audiențe-record cu serialele produse de ea. Multe din telenovelele românești s-au impus seară de seară în fața telespectatorilor. După „Numai iubirea”, au urmat alte producții bine primite de telespectatori precum.

Enumerăm, în mare, următoarele: „Lacrimi de iubire”, „Iubire și onoare”, „Iubire ca-n filme”, „Inimă de țigan”, „Aniela” sau „Regina”. Vedeta s-a mutat de mai mulți ani la Antena 1. Și-a continua, astfel,  munca în televiziune cu alte seriale originale. „Adela” sau „Lia: soția soțului meu” sunt doar două din cele mai recente producții ce poartă ștampila Ruxandrei.

În telenovelele produse de ea s-au făcut remarcați o serie de celebrități precum Adela Popescu, Dan Bordeianu sau actori recunoscuți ca Elvira Deatcu, Bebe Cotimanis ori Carmen Tănase.

Ruxandra, alături de echipa care se ocupă de distribuția serialelor de la Antenă, a mers pe rețeta proprie de succes. A lansat, și la acest post, o serie de nume necunoscute până acum de publicul larg. Câteva exemple ar fi Ioana Blaj, Ana Bodea, Matei Negrescu sau Oana Zara din valul nou de actori de seriale.

ADVERTISEMENT