Life

Ce relație este între Florin Piersic și Elvira Deatcu: “E un reper pentru mine”

Ce relație există între Florin Piersic și Elvira Deatcu. Actrița a jucat alături de maestru într-un serial, cu mai mult timp în urmă.
22.07.2023 | 14:04
Ce relatie este intre Florin Piersic si Elvira Deatcu E un reper pentru mine
Elvira Deatcu, dezvăluiri despre relația cu Florin Piersic. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Piersic și Elvira Deatcu au jucat împreună la un moment dat, iar actrița și-a spus părerea despre maestru. Vedeta este recunoscătoare că a avut ocazia să-l cunoască.

Ce relație au Florin Piersic și Elvira Deatcu

De-a lungul carierei, Elvira Deatcu a jucat în numeroase piese de teatru, filme și seriale, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. A jucat alături de alți artiști consacrați, printre care și Florin Piersic, despre care are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Cu mult timp în urmă, cei doi au jucat într-un serial împreună, unde au fost soț și soție. Elvira Deatcu a avut ocazia să-l cunoască mai bine pe maestru, care este un adevărat “reper” pentru ea.

Actrița din serialul “Vlad” a spus că Florin Piersic este un om foarte generos, cu simțul umorului. Marele actor este un model pentru ea, la fel și pentru alți artiști de toate vârstele.

ADVERTISEMENT

“Am lucrat cu dumnealui. Bineînțeles că îl știam, dar am lucrat într-un serial cu mult timp în urmă, eram soț și soție. A fost foarte faină colaborarea noastră, foarte frumoasă! Este atât de generos, de bun, are umor! E un reper pentru mine”, a declarat actrița pentru ego.ro.

Cum a ales Elvira Deatcu să devină actriță

Elvira Deatcu nu este originară dintr-o familie de artiști, dar a știut de mult timp că vrea să se îndrepte către actorie. Vedeta a muncit foarte mult și a fost susținută de familie să urmeze acest drum. Părinții săi au fost foarte înțelegători, motiv pentru care și ea vrea să fie un model pentru fiul ei.

ADVERTISEMENT

“Deși nu am artiști care să se manifeste într-un spațiu profesionist în familie, ai mers au mers pe mâna mea de fiecare dată când am decis ceva. A fost susținere, nu a fost mirare, ceea ce mă miră pe mine, au zis: ‘Mergem cu fata, dacă asta este dorința ei!’.

M-au susținut întotdeauna și pentru asta le mulțumesc. Învăț din modelul meu de părinți”, a mai spus actrița în cadrul interviului pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Deși are multe reușite în calitate de actriță, Elvira Deatcu este modestă în ceea ce o privește. Vedeta a spus că nu se consideră “o doamnă a teatrului” și că se concentrează pe drumul ei.

ADVERTISEMENT