News

S-a aflat ce era în plicurile găsite în geanta jandarmeriței din București. Ce spun analizele de laborator

Substanța din plicurile găsit asupra jandarmeriței oprite duminică în trafic era cocaină. Tânăra mai fusese suspectată de consum de droguri
22.11.2023 | 18:08
Sa aflat ce era in plicurile gasite in geanta jandarmeritei din Bucuresti Ce spun analizele de laborator
Analizele de laborator au confirmat că în plicuri era cocaină Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Suspiciunile anchetatorilor s-au confirmat. Rezultatele de laborator au arătat că substanța aflată în plicurile găsite asupra fostei purtătoare de cuvânt a Brigăzii de Intervenții Speciale a Jandarmeriei era cocaină.

S-a aflat ce era în plicurile găsite în geanta jandarmeriței din București

Informația a fost dezvăluită de surse judiciare pentru Digi24. Tânăra mai fusese în atenția colegilor care au suspectat-o în trecut de consum de droguri, în perioada în care era studentă la Academia de Poliție.

ADVERTISEMENT

Drogurile au fost găsite asupra tinerei, duminică, în cadrul unui control de rutină. Femeia se afla într-un taxi, împreună cu iubitul său. Cei doi fuseseră la o petrecere.

În geanta ei, oamenii legi au găsit cinci plicuri cu un praf alb și o hârtie făcută sul despre care se presupunea că era folosită pentru prizarea substanțelor. Analizele de laborator au stabilit că era vorba de cocaină. Tânăra le-a declarat polițiștilor că a primit pliculețele cu praf alb de la o prietenă și nu știa ce se află în ele.

ADVERTISEMENT

”Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele.

Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi țin niște bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă”, a declarat Andreea Cătălina Bumbac pentru Observator.

ADVERTISEMENT

După ce incidentul a ajuns în spațiul public, tânăra și-a luat concediu de odihnă. Andreea Bumbac este consiliată de un psiholog și și-a angajat un avocat. Dosarul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate.

Jandarmeria Română a anunțat că a început propriile verificări. Vor face o anchetă internă, iar jandarmerița va fi cercetată disciplinar de către proprii colegi.

ADVERTISEMENT

Andreea Cătălina Bumbac a absolvit Dreptul la Academia de Poliție și de un an era angajată a Jandarmeriei. În perioada iulie-august 2023, a fost purtătoarea de cuvânt a Brigăzii de Intervenții Speciale.

ADVERTISEMENT
Tags: