Life

S-a căsătorit Andreea Balan cu Victor Cornea? Adevărul despre zvonul care a luat a uluit pe toata lumea

Andreea Bălan a luat pe toată lumea prin surprindere după ce, pe contul ei de socializare, a postat o fotografie în care se prezintă cu numele de Cornea.
02.02.2024 | 12:58
Sa casatorit Andreea Balan cu Victor Cornea Adevarul despre zvonul care a luat a uluit pe toata lumea
Andreea Bălan s0-a căsătorit cu Victor Cornea? / Fotomontak: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a prezentat o acreditare în care numele ei este ”Andreea Cornea Bălan”. Iar cum acreditările din circuitul ATP sunt eliberate în urma unor acte oficiale și servesc ca acte de identificare, discuțiile despre căsătoria secretă a vedetei cu jucătorul de tenis au început să curgă.

Inelul misterios de pe mâna vedetei. Andreea Bălan poartă verighetă?

Andreea Bălan și Victor Cornea par că se iubesc enorm și se înțeleg de minune. Vedeta în însoțește pe jucătorul de tenis peste tot în lume și i-a făcut galerie și la Australian Open. Acum, din nou, este plecată cu el pentru un turneu, Victor reprezentând România împotriva Greciei.

ADVERTISEMENT

Iar la Cupa Davis, Andreea Bălan a obținut o acreditare pentru a-l putea încuraja pe mai tânărul ei partener de viață. Iar acolo apare dilema: de ce pe acreditare scrie Andreea Cornea Bălan? S-a căsătorit Andreea în mare secret, fără să spună nimănui?

Zvonurile sunt alimentate și de un inel, purtat pe inelarul mâinii stângi, de Andreea. Chiar dacă nu este foarte vizibilă, bijuteria seamănă izbitor de mult cu o verighetă, lucru care, desigur, ar putea indica că între vedeta Antena 1 și Victor Cornea s-au oficializat lucrurile.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, din ceea ce se poate vedea pe conturile lor de socializare, doar Andreea poartă verigheta. E adevărat, Victor joacă tenis, iar un inel l-ar putea incomoda în momentul în care are racheta în mână. Dar, cu toate acestea, cel mai probabil, jucătorul de tenis s-ar afișa, la rândul său, cu simbolul care indică unirea destinelor.

Ce spune Săndel Bălan despre căsătoria dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

FANATIK l-a contactat pe Săndel Bălan, tatăl vedetei. Cei doi, o bună perioadă de timp certați, au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt și, de ceva timp încoace, comunică regulat. Ba chiar Săndel o și vizitează pe Andreea pentru a-și vedea nepoțelele.

ADVERTISEMENT
Andreea Bălan
Andreea Bălan poartă verighetă? / Fotomontaj: Fanatik

”Am vorbit recent cu Andreea. NU mi-a spus nimic de nicio nuntă, nu știu să se fi căsătorit. Și, sunt eu convins, aș fi aflat dacă s-a măritat sau nu. Cred  că orice copil le spune părinților săi dacă face un asemenea pas. Încă o dată, nu cred că Andreea s-a căsătorit cu Victor”, a spus Săndel Bălan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Victor Cornea s-a mutat în casa vedetei

Victor Cornea pare că a reușit să o facă pe Andreea Bălan să renunțe la ideea că în casa în care locuiește cu fetițele nu poate apărea și un alt bărbat. Așa că, acum, cei doi, când sunt în București, sunt nedezlipiți unul de celălalt și locuiesc, pare-se, împreună în vila vedetei.

ADVERTISEMENT

”Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a anunțat pe contul ei de socializare, Andreea, vara trecută, chiar când împlinea 39 de ani.

În altă ordine de idei, de fiecare dată când a fost întrebată, Andreea Bălan a recunoscut că Victor e sufletul ei pereche. Asta în ciuda faptului că între ea și jucătorul de tenis este o diferență mare de vârstă: 10 ani.

 ”Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește. M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția”, spunea Andreea Bălan la Antena Stars.

ADVERTISEMENT