Life

Victor Cornea, iubitul celebrei Andrea Bălan, ghinion total! Ce s-a întâmplat la US Open

Victor Cornea, tenismanul care se iubește cu Andreea Bălan, a jucat la US Open în proba de dublu. El și partenerul de competiție de la New York au pierdut la mare luptă.
30.08.2023 | 21:08
Victor Cornea iubitul celebrei Andrea Balan ghinion total Ce sa intamplat la US Open
Andreea Bălan și Victor Cornea, iubire maximă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Cornea, bărbatul care se iubește cu Andreea Bălan, a jucat, astăzi, la US Open, în proba de dublu masculin, în compania lui Nikola Cacic, împotriva cuplului R. Haase și N. Mektic, jucători mai bine cotați pe tabloul principal al turneului de mare Șlem.

Victor Cornea a plecat la US Open fără Andreea Bălan

Nedespărțiți în ultimele luni, Victor Cornea și Andreea Bălan stau, acum, departe unul de celălalt. E adevărat, motivele sunt cât se poate de întemeiate. Adică, totuși, jucătorul de tenis care se iubește cu mai vârstnica Andrea Bălan a fost acceptat pe tabloul principal al US Open.

ADVERTISEMENT

Și, un asemenea turneu nu poate fi luat în derâdere. Chiar dacă, în repetate rânduri, Victor Cornea a explicat că artista îi dă putere, acum chiar trebuie să fie concentrat la maximum pentru a face ceva cu adevărat important, anul acesta, în cariera sa. Mai ales că, în repetate rânduri, el a spus că și-ar dori să termine anul între primii 50 jucători la dublu în clasamentul ATP și visează și la o participare la Turneul Campionilor.

În plus, probabil, obligațiile vedetei nu îi permiteau Bălancei să plece de acasă pe termen nedefinit… Are, totuși, două fetițe de crescut, iar în această vară i-a fost iubitului alături mai tot timpul. Ba chiar a început să se antreneze pe terenurile de tenis și ea, și fetița ei mai mare.

ADVERTISEMENT

Meciul de astăzi a fost extrem de disputat. Din păcate însă, atunci când toată suflarea din România spera că va reuși să întoarcă rezultatul, Victor a cedat. El și colegul lui de dublu, au cedat în al treilea set, după o luptă eroică, meciul în fața rivalilor. La tie-break, după o luptă eroică, cei doi au fost dovediți și au părăsit Us Open.

Andreea Bălan și Victor Cornea, iubire fără vârstă

În ciuda diferenței sesizabile de vârstă între Andreea Bălan și Victor Cornea, cei doi par de-a dreptul fericiți împreună. De altfel, în ultima perioadă, Andreea Bălan l-a însoțit mai peste tot împreună. Fie că a fost vorba de turnee mai mici, fie că Victor a mers la Wimbledon, artista i-a fost alături. Iar la Wimbledon nu i-a purtat prea mult noroc, colegul lui Victor Cornea suferind o accidentare chiar înainte de primul meci.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, la US Open, Andreea Bălan nu a ajuns. Asta deși, așa cum se știe, ar avea viză de Statele Unite. Doar s-a iubit cu un american, iar apoi a avut parte și de o mică ceremonie de căsătorie – simbolică, nu oficială – , în Santa Barbara, cu George Burcea, tatăl fiicelor vedetei.

E adevărat, cel mai probabil, cei doi vorbesc cât se poate de des. Ba chiar, Victor Cornea, în momentul în care a plecat spre US Open, i-a transmis focoasei Andreea Bălan cuvinte fierbinți. ”Dor de tine”, a notat jucătorul de tenis pe un bilețel înfipt într-un buchet uriaș de flori.

ADVERTISEMENT

Victor Cornea, ”antrenat” pentru capacitatea maximă de artistă

”Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună.

Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, spunea Victor Cornea despre Andreea Bălan, la Digi Sport, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT