Life

Victor Cornea, înfrângeri pe linie! Andreea Bălan a fost martoră la umilință

Iubitul focoasei Andreea Bălan, Victor Cornea, trece printr-o formă mai slabă ca niciodată când vine vorba de tenis. A înregistrat înfrângeri pe linie.
21.09.2023 | 14:02
Victor Cornea infrangeri pe linie Andreea Balan a fost martora la umilinta
Andreea Bălan și Victor Cornea au fost la Saint - Tropez, dar jucătorul nu a apucat să petreacă prea mult timp pe terenul de tenis / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan îl însoțește pe Victor Cornea, în ultima perioadă, la mai toate turneele la care participă jucătorul de tenis. Doar că, din păcate, nu apucă să se obișnuiască prea repede cu orașul în care are loc turneul, pentru că sportivul român pierde, la modul categoric, meciurile.

Victor Cornea, iubitul artistei Andreea Bălan, învins fără drept de apel

Zilele trecute, Andreea Bălan posta, zâmbitoare din cale afară, fotografii de pe Coasta de Azur. Era, desigur, alături de Victor Cornea. El urma să joace în turneul de la Saint-Tropez, pe suprafață dură. Acolo unde, de altfel, Andreea Bălan a avut timpul necesar pentru o mică ședință foto cu mingile de tenis și racheta aferentă.

ADVERTISEMENT

Meciul, desfășurat pe 20 septembrie a decurs cum nu se poate mai rău pentru iubitul artistei. Victor Cornea și colegul său, N. Cacic, au pierdut în fața francezilor Eysseric J. și Mayot H. fără drept de apel, în două seturi: 3-6 și 6-7. Partida, care a durat mai puțin de o oră și jumătate, a fost dominată de la început și până la sfârșit de adversarii lui Victor Cornea. Culmea, la casele de pariuri, francezii erau cotați cu a doua șansă.

Înfrângerea vine după ce iubitul celebrei Andreea Bălan pierduse, cu doar câteva zile mai devreme, în Cupa Davis. România a fost înfrântă umilitor de Taiwan, iar partida de dublu a fost una fără istoric și a durat doar 70 de minute.

ADVERTISEMENT

Perechea Victor Cornea – Cezar Crețu a fost întrecută de cuplul Yu Hsiou Hsu – Tsung-Hao Huang cu 6-1, 6-4, sâmbătă, la Tenis Club Idu din Mamaia. Anul trecut, România va juca un play-off pentru menținerea în Grupa Mondială I a Cupei Davis.

Ce diferență de vârstă este între Victor Cornea și Andreea Bălan

Cuplul Andreea Bălan – Victor Cornea și-a asumat relația la începutul verii, atunci când frumoasa cântăreață anunța că este îndrăgostită de jucătorul de tenis. Și, îm ciuda faptului că între ei este o diferență mare de vârstă în (de)favoarea artistei, cei doi par că se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan are 39 de ani, Victor Cornea 29. De altfel, Andreea Bălan spunea că nu se vede nicio secundă diferența de vârstă dintre ei pentru că – și nu o contrazicem – se menține tânără. Iar cum vârsta e doar un număr, suntem convinși că relația lor nu se împiedică nicio secundă de acest lucru.

Iar o dovadă ar fi faptul că Andreea Bălan îl însoțește la mai toate turneele – a lipsit doar la US Open – și, probabil, se străduiește să îi țină moralul cât mai ridicat. Nu de altceva, dar, pare-se, Victor Cornea are nevoie de încuajări după seria neagră de rezultate din ultima vreme, ultima victorie fiind acum o lună și jumătate.

ADVERTISEMENT

Ce spune Victor despre Andreea

Victor Cornea vorbește – cum altfel? – foarte frumos despre Andreea Bălan. Într-un interviu pe care l-a dat pentru Digi Sport, sibianul a spus că rezultatele i se datorează și ei. E adevărat, acum câteva luni era într-o formă mai bună și reușise să lege câteva victorii importante.

”Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, spunea Victor Cornea pentru sursa citată. De atunci însă, Victor Cornea a cam tot pierdut

ADVERTISEMENT