Life

S-a dus în parc și a găsit ceva care i-a schimbat viața. Descoperirea valorează zeci de mii de euro

Un bărbat a ieșit în parc și a făcut o descoperire uluitoare. A dat peste o comoară de zeci de mii de euro care i-a schimbat viața.
29.01.2024 | 16:52
Sa dus in parc si a gasit ceva care ia schimbat viata Descoperirea valoreaza zeci de mii de euro
Un bărbat a făcut o descoperire de zeci de mii de euro. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Un turist a găsit o adevărată comoară în parc. Descoperirea sa valorează zeci de mii de euro și mulți și-ar dori să fie în pielea lui. Cine este bărbatul norocos și ce va face de acum înainte.

Un bărbat a făcut o descoperire de zeci de mii de euro

Un bărbat aflat în vacanță în SUA a făcut descoperirea vieții sale. Francezul a găsit un diamant de 7,46 de carate, ce valorează câteva zeci de mii de euro, sumă care îi poate schimba radical viața.

ADVERTISEMENT

Comoara de 30.000 de dolari era în parcul tematic Crater of Diamonds din Statele Unite ale Americii, despre care Julien Navas s-a documentat în prealabil și pe care nu avea cum să nu-l viziteze.

În urmă cu câteva zile, pe 11 ianuarie 2024, bărbatul care oricum era pasionat și mergea des la vânătoare de comori, a ajuns în fața parcului, și-a cumpărat un bilet și a a închiriat un kit de căutare pentru diamante.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns în parc în jurul orei nouă și am început să sap. Este o muncă istovitoare, așa că după-amiaza mă uitam în principal cu atenție la suprafața solului pentru a vedea dacă era ceva deosebit”, a declarat bărbatul care a dat peste comoară, conform presei internaționale citată de Playtech. 

Ce a decis să facă cu diamantul

După mai multe ore pe care le-a petrecut în parc, francezul a găsit un diamant brun, iar adevărata fericire a venit a atunci când i s-a spus că poate păstra piatra prețioasă și nu este nevoie să o înapoieze.

ADVERTISEMENT

„Pe măsură ce plouă, mizeria este îndepărtată și la suprafața solului ies la iveală roci grele, minerale și diamante”, a afirmat inspectorul adjunct al parcului, Waymon Cox despre modul în care comoara ar fi putut ajunge la suprafață.

Chiar dacă suma pe care ar primi-o dacă ar vinde diamantul ar fi suficientă pentru a începe o viață nouă, Navas nu vrea să vândă piatra prețioasă, ci are alte planuri cu ea.

ADVERTISEMENT

Francezul a declarat că vrea să o împartă în două părți egale. Una dintre ele va merge la logodnica lui, iar cealaltă la fiica sa. De menționat este că acest diamant este pe locul opt în topul celor mai mari găsite în parc din 1972 până în prezent.

ADVERTISEMENT
Tags: