Life

Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul milionar? Cea mai nouă dezvăluire despre inelul cu diamant de pe deget

Lidia Buble s-a logodit cu afaceristul cu care se iubește? Ce a mărturisit artista despre bijuteria cu diamant care a atras atenția tuturor.
29.07.2023 | 15:55
Lidia Buble ceruta in casatorie de iubitul milionar Cea mai noua dezvaluire despre inelul cu diamant de pe deget
Lidia Buble s-a logodit cu afaceristul cu care se iubește? Ce a mărturisit artista despre bijuteria cu diamant. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar? Cea mai nouă dezvăluire despre inelul cu diamant de pe deget cu care s-a afișat în ultima perioadă peste tot unde a fost invitată. Vedeta a lămurit situația.

Lidia Buble s-a logodit cu afaceristul cu care se iubește? Ce a mărturisit artista despre bijuteria cu diamant

Lidia Buble s-a logodit cu afaceristul cu care se iubește? Aceasta este întrebarea pe care internauții și-o pun de câteva zile. Ce a mărturisit artista despre bijuteria cu diamant de care nu se mai desparte și pe care o adoră.

ADVERTISEMENT

Inelul cu o piatră imensă este, de fapt, un cadou pe care l-a primit când a împlinit 30 de ani. Fosta iubită a lui Răzvan Simion nu s-a logodit cu milionarul Horațiu Nicolau cu care se zvonește că are o relație sentimentală.

„Nu m-am logodit! Toată lumea, când a văzut inelul… Inclusiv ieri, că am fost la un magazin să-mi cumpăr un parfum, «vaaaai, felicitări, te-ai logodit!». I-am zis: ce aveți? «Păi uite cât diamantul! Inelul este de logodnă!».

ADVERTISEMENT

Dar nu e. E un inel pe care l-am primit, pur și simplu, de apreciere. Deci, nu este de logodnă, este doar un inel foarte frumos. Este superb. L-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani.

Eu nu am avut un inel adevărat. Bine, plasticuri din astea de scenă am avut, dar un inel adevărat, pe care să-l port în fiecare zi, nu. Pe ăsta nu o să-l mai dau jos”, a mărturisit Lidia Buble pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, despre planurile de nuntă

Lidia Buble a discutat fără perdea și despre planurile de nuntă, după ce toată lumea a crezut că va ajunge la altar cu fostul iubit, Răzvan Simion. Cântăreața nu l-a prezentat pe moderator părinților și nu va face asta nici cu alt partener de viață.

Frumoasa șatenă este decisă să facă acest pas abia în momentul în care va fi cerută în căsătorie și când va știi sigur că a găsit bărbatul pe care-l caută. Până atunci fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici este discretă cu viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

A decis să nu se mai afișeze în social media cu niciun iubit. În aceeași notă, Lidia Buble a mai subliniat că este dispusă să rupă orice legătură cu partenerul de viață care nu are gânduri serioase, cum ar fi căsătoria.

ADVERTISEMENT
Tags: