Life

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică după vacanța în SUA. Vedeta a ajuns la spital: “A fost horror”

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin momente de panică după vacanța în SUA. Fosta prezentatoare TV a mers imediat la spital.
08.09.2023 | 15:30
Adriana Bahmuteanu momente de panica dupa vacanta in SUA Vedeta a ajuns la spital A fost horror
Ce a pățit Adriana Bahmuțeanu după vacanța în SUA. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin moment de panică după vacanța în SUA, unde a mers alături de soțul ei. Vedeta a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică după ce s-a întors din SUA. A mers imediat la spital

Fosta prezentatoare a avut parte de un incident chiar după vacanța de vis pe care a petrecut-o în SUA, alături de soțul și de copiii săi.  Totul s-a întâmplat chiar la ea acasă.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu avea patru copiii în jurul ei, dar și pe soțul ei, însă a fost nevoită să meargă de urgență la spital. Ea și partenerul ei de viață s-au speriat foarte tare.

După ce s-a apucat de gătit, Adriana Bahmuțeanu s-a tăiat într-un pahar din cauza faptului că s-a grăbit. Sângele a început să curgă imediat, iar George Restivan a încercat să o ajute pe soția sa.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, fosta prezentatoare a mers la spital, acolo unde a primit tratamentul necesar din partea medicilor. Totul s-a rezolvat, însă vedeta a intrat în panică în momentul în care sângele nu se mai oprea.

“Am avut un incident exact în ziua în care a venit. Aveam în casă patru copii, pe unchiu și am vrut să le fac ceva de mâncare și din greșeală, din cauza vitezei, m-am tăiat într-un pahar, am ajuns la spital, mi-a pus George un cordon ca să oprească sângerarea că îmi curgea sânge foarte rău. A fost horror”, a povestit vedeta la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De curând, Adriana Bahmuțeanu a fost pe mâna medicului, însă a fost vorba de cel estetician. Vedeta și-a făcut o intervenție estetică pentru a arăta mai tânără.

Cum a petrecut Adriana Bahmuțeanu vacanța în SUA

Viața Adrianei Bahmuțeanu s-a schimbat foarte mult de când și-a cunoscut actualul soț. Vedeta este mai fericită ca niciodată, iar recent a fost în SUA alături de partenerul ei. Alături de ei au fost copii fostei prezentatoare, dar și băiatul soțului ei.

ADVERTISEMENT

George Restivan a plimbat-o pe Adriana Bahmuțeanu în diverse locuri exclusiviste din California. Aceasta a recunoscut că excursiile au obosit-o, însă totul a meritat, pentru că s-a simțit foarte bine.

“A fost frumos, a fost palpitant, a fost obositor pentru că am făcut excursii în fiecare zi și excursiile în America sunt pe distanțe. Mie mi-a plăcut oceanul, un loc sălbatic, nu vedeai urmă de civilizație. Plaja superbă, totul frumos. Copiii numai în apă au stat”, a spus aceasta la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT