Life

S-a format prima alianță la Asia Express 2024! Concurenții au pornit în aventură

Nici bine n-au plecat concurenții de acasă, că s-au și format primele bisericuțe. Ce echipe Asia Express 2024 au fost surprinse împreună.
02.03.2024 | 16:16
Sa format prima alianta la Asia Express 2024 Concurentii au pornit in aventura
Au început deja să se formeze alianțe la Asia Express 2024. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Filmările pentru Asia Express 2024 încep în curând, iar concurenții s-au îmbarcat în avion în dimineața zilei de sâmbătă, 2 martie 2024. Ajunse la aeroport, echipele par să se grupeze deja și să se formeze primele alianțe.

Concurenții Asia Express 2024 au plecat din România

Echipele Asia Express 2024 s-au format, iar concurenții, mai mult sau mai puțin pregătiți, s-au îmbarcat în aventura vieții lor în dimineața zilei de sâmbătă, 2 martie, cu bagajele și emoțiile la purtător.

ADVERTISEMENT

CanCan a surprins imaginile cu aceștia, iar Betty Salam, de departe, iese în evidență. Pentru a face față competiției, fiica lui Florin Salam și-a schimbat look-ul și a ales o coafură care să nu o pună în dificultate.

Mai exact, vedeta a optat pentru așa numitele box braids, codițe afro strânse, care să-i permită să nu piardă timp prețios zilnic aranjându-și părul. Și ținuta aleasă a fost, de asemenea, una lejeră.

ADVERTISEMENT

De altfel, se știe faptul că de-a lungul sezoanelor, mulți concurenți, chiar și bărbați au ales să se tundă mai scurt sau au renunțat la barbă, tocmai pentru a le fi mai ușor să-și întrețină imaginea pe parcursul filmărilor.

S-a format deja prima alianță?

De asemenea, vizibil îngândurați, Andrei Ursu- Wrs și iubitul său, Vlad Condurache, mai puțin obișnuit cu lumina reflectoarelor, stau de vorbă cu Betty Salam și cu soțul acesteia, Cătălin Vișănescu. 

ADVERTISEMENT

Aceștia par să se înțeleagă bine, ceea ce ar putea însemna că prima alianță de la Asia Express 2024 este deja în formare. De altfel, să nu uităm că și Andreea Bălan și-a găsit aliați încă din aeroport.

Artista a povestit în trecut că la îmbarcare, i-a luat la întrebări pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea, ei formând, totodată, și echipele care au ajuns până în finala sezonului respectiv.

ADVERTISEMENT

„M-am așezat lângă Nelu Cortea la escală. L-am luat la întrebări. Am zis că la război nu pleci fără aliați. Am zis că ei sunt primii noștri aliați, urmează să mai cooptez încă 2-3 perechi și următorii au fost Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla”, a povestit Andreea Bălan în cadrul Podcastito Express.

ADVERTISEMENT
Tags: