Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin. Concurenta de la Asia Express e mult mai mică

Diferența imensă de vârstă care există între Betty Salam și soțul său, concurenți în noul sezon Asia Express. Artista este mai mică.
27.02.2024 | 14:39
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Betty Salam si sotul ei Catalin Concurenta de la Asia Express e mult mai mica
Ce diferență există între Betty Salam de la Asia Express și soțul său. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Betty Salam și soțul său, Cătălin Vișănescu, au o poveste de dragoste ca în filme, iar fanii îi vor putea cunoaște mai bine odată cu difuzarea noului sezon Asia Express- unde sunt concurenți. Au împreună un băiețel, dar puțini știu că fiica celebrului manelist este cu mult mai mică decât partenerul său.

Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul său

Pe Betty o cunoaște o întreagă Românie, fiind fiica celebrului manelist Florin Salam. Încă din copilărie a fost în lumina reflectoarelor, iar când a crescut a decis să urmeze o carieră muzicală, la fel ca tatăl său.

ADVERTISEMENT

A lansat prima melodie, dedicată mamei sale, în anul 2014, iar în prezent este una dintre cele mai apreciate cântărețe din noua generație. Se poate spune că-i merge bine pe toate planurile.

Are o familie împlinită, un soț iubitor și un băiețel în vârstă de trei ani. Pe cealaltă parte, din punct de vedere profesional, melodiile sale sunt în vogă, iar acum alături de Cătălin Vișănescu va participa la Asia Express. 

ADVERTISEMENT

Ce nu știe multă lume este că între artistă și soțul său există o diferență de vârstă uriașă. Deși sunt căsătoriți de cinci ani, povestea lor de dragoste a început în urmă cu mult timp, pe vremea când ea avea numai 15 ani.

Cătălin Vișănescu, cu 11 ani mai mare, a văzut-o pe Betty Salam la televizor și încă de atunci a simțit că vor avea o poveste specială. După cum concurenta de la Asia Express a povestit, soțul său i-a mărturisit mamei sale încă de la început că o va lua de nevastă.

ADVERTISEMENT

Nu sunt căsătoriți religios

S-au întâlnit prin intermediul unei prietene comune și chiar dacă Betty Salam era o adolescentă timidă, soțul său i-a câștigat încrederea. Acum formează o familie și au reușit să depășească orice obstacol.

Fiica lui Florin Salam a mărturisit că și în căsnicia sa mai există certuri și gelozie, dar nimic atât de puternic încât să-i despartă. Mai mult, au planuri de nuntă, deoarece religios nu s-au căsătorit încă.

ADVERTISEMENT

Despre participarea la Asia Express, Betty Salam a mărturisit că speră să învețe o lecție importantă, să-și accepte înfrângerile. „Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant.

Stiu că nu este o competitie uşor de dus si renunţăm la confortul nostru de acasa, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele. Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de sotul meu.

Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră”, a declarat tânăra, conform observatornews.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: