Stiri sportive

FRF a stabilit data la care se joacă Supercupa României și finala Cupei. Când începe Liga 2, sezonul 2019 – 2020

13.06.2019 | 18:09
FRF a stabilit data la care se joaca Supercupa Romaniei si finala Cupei Cand incepe Liga 2 sezonul 2019  2020

Joi a avut loc o nouă Ședința a Comitetului Executiv al FRF. S-au hotărât datele la care va începe Liga 2 și Liga 3 și s-au stabilit datele la care se vor disputa Supercupa României și finala Cupei României din 2020. 

S-a stabilit data la care începe Liga 2! FRF a stabilit data la care se joacă Supercupa României și finala Cupei

Astfel, Liga 2 Casa Pariurilor va debuta pe 3 august 2019. Este o ediție foarte interesantă care atrage la start nume importante din fotbalul românesc. Se vor bate pentru promovare: Rapid, U Cluj, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Concordia Chiajna sau Dunărea Călărași. Liga 3 va începe pe data de 24 august.

Supercupa României, care se joacă în acest an între Viitorul și CFR Cluj, va avea loc pe data de 6 iulie pe stadionul “Ilie Oană”. Inițial, Supercupa trebuia să aibă loc la Târgu Jiu, însă stadionul s-a schimbat și președintele FRF, Răzvan Burleanu a motivat acest fapt: “Ne-am dorit să inaugurăm stadionul din Târgu Jiu, dar informațiile de astăzi nu ne oferă garanții astfel încât să putem găzdui meciul pe noul stadion”, a spus președintele FRF într-o conferință de presă.

În aceeași Ședință a Comitetului Executiv al FRF s-a stabilit și data la care se dispută finala Cupei României în 2020. Astfel, pe data de 23 mai va avea loc ultimul act din Cupă. Este an în care vom avea turneu final european și sperăm ca în luna iunie, România să participe la Euro.

S-a stabilit data la care începe Liga 2! FRF a stabilit data la care se joacă Supercupa României și finala Cupei. Anunțul lui Burleanu FOTO: Meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj si AFC Hermannstadt din turul barajului pentru promovare/mentinere in Liga 1 FOTO: Presedintele FRF Razvan Burleanu participa la conferinta de presa in cadrul careia este anuntata lansarea de catre Federatia Romna de Fotbal si Editura NICULESCU a unui manual auxiliar de matemateca, parte din programul national ”Federatia Romana de Fotbal sustine educatia"
S-a stabilit data la care începe Liga 2! FRF a stabilit data la care se joacă Supercupa României și finala Cupei. Anunțul lui Burleanu FOTO: Meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj si AFC Hermannstadt din turul barajului pentru promovare/mentinere in Liga 1 FOTO: Presedintele FRF Razvan Burleanu participa la conferinta de presa in cadrul careia este anuntata lansarea de catre Federatia Romna de Fotbal si Editura NICULESCU a unui manual auxiliar de matemateca, parte din programul national ”Federatia Romana de Fotbal sustine educatia”

Burleanu: “Ne punem piedică singuri. Fanii fac rău echipei naționale cu aceste scandări”

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a condamnat scandările xenofobe ale suporterilor în meciurile cu Norvegia și Malta și speră ca UEFA să aibă toleranță în acest caz, altfel riscăm să jucăm împotriva Spaniei fără fani: “Ca Federație ne delimităm de scandalurile xenofobe. Ne punem piedică singuri. Avem un parcurs pozitiv și sper ca cei de la UEFA să își dea seama și să delimiteze un grup de suporteri față de toți fanii naționalei. Ar fi un mare minus să jucăm fără fani meciul cu Spania. Fanii fac un rău echipei naționale cu aceste scandări. Nu rezolvă nimic cu aceste scandări. Altfel, asta va fi situația. Vom juca un meci fără suporteri. Dacă se vor mai repeta aceste scandări, probabil vom fi în această ipostază”, a fost anunțul președintelui FRF.

S-a stabilit data la care începe Liga 2! FRF a stabilit data la care se joacă Supercupa României și finala Cupei. Anunțul lui Burleanu FOTO: Razvan Burleanu si Gica Hagi dupa meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti,
S-a stabilit data la care începe Liga 2! FRF a stabilit data la care se joacă Supercupa României și finala Cupei. Anunțul lui Burleanu FOTO: Razvan Burleanu si Gica Hagi dupa meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti,
  • 3 august este data la care începe Liga 2
  • 6 iulie este data la care se joacă Supercupa
  • 23 mai 2020 este data finalei Cupei României