Life

S-au căsătorit, iar Mariana și Marius Lăcătuș le-au fost nași! Nunta momentului în lumea mondenă: „Am spus da” – Update

Este nunta momentului în showbizul românesc. O celebră creatoare de modă și-a unit destinele cu bărbatul care i-a furat inima.
03.09.2023 | 11:08
Sau casatorit iar Mariana si Marius Lacatus leau fost nasi Nunta momentului in lumea mondena Am spus da  Update
Nunta anului în showbiz. Ce vedetă s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT
03-09-2023
08:11

Maria Simion, anunț despre cununie

Maria Simion a făcut primele declarații despre nuntă, precizând că Mariana și Marius Lăcătuș i-au fost nași.

“Cununia civilă a avut loc ieri, suntem extrem de fericiți, a fost un moment extrem de așteptat și ne-am bucurat de familie. A fost o ceremonie și o petrecere restrânsă pentru ca ne pregătim pentru marea petrecere și cununia religioasă. Ne au fost alături nașii noștri Mariana și Marius Lăcătuș și familiile noastre. Grădina noastră a fost transformată și pregătită pentru acest garden party. Toată lumea a fost relaxata și toți avem emoții pentru marea petrecere! Am ales baby Blue ca e vesel ca noi și sa diferențiem evenimentele. Floarea din cap a fost doar un accesoriu fără simbolistică”, a spus Maria Simion pentru FANATIK.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de 𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓢𝓲𝓶𝓲𝓸𝓷 (@mariasimion)

La câteva luni după ce a fost cerută în căsătorie, Maria Simion s-a căsătorit cu Alexandru Niculae, bărbatul care i-a furat inima în urmă cu aproape cinci ani. Celebra creatoare de modă a făcut publice primele imagini de la fericitul eveniment.

Maria Simion și Alexandru Niculae au spus cel mai important „DA” din viața lor

Maria Simion a publicat primele imagini de la nunta sa cu Alexandru Niculae. Celebra creatoare de modă a fost cerută în căsătorie anul trecut, de Moș Nicolae, chiar în seara în care aniversa patru ani de relație cu alesul inimii sale.

ADVERTISEMENT

Atunci, vedeta a dat vestea tot prin intermediul internetului, publicând o fotografie cu inelul de logodnă, însoțit de textul scurt și cuprinzător: „Am spus da”. Acum, vedeta care a renunțat la afacerea care a consacrat-o și a investit mii de euro într-o pasiune care i-a salvat sufletul, a făcut pasul cel mare.

Creatoarea de modă nu a avut un trecut ușor. A trecut printr-un divorț dureros și, în calitatea de mamă singură, a crescut-o pe fiica sa care a depășit deja vârsta majoratului. Decesul fratelui său și-a pus de asemenea amprenta asupra stării sale emoționale.

ADVERTISEMENT

Alexandru Niculae a făcut-o să creadă din nou dragoste, motiv pentru care sâmbătă, 2 septembrie 2023, a îmbrăcat rochia albă și a spus cel mai hotărât „DA” din viața ei, apoi și-a împărtășit fericirea cu urmăritorii săi din mediul online.

Maria Simion a surprins câteva cadre cu ea și proaspătul său soț, cu buchetul de mireasă, dar și cu decorul de la petrecerea all white dată în cinstea căsătoriei sale. Pe chipul vedetei se citește fericirea și se observă că trăiește la maxim fiecare moment al acestei zile deosebite.

ADVERTISEMENT
maria simion nunta anului rochie de mireasă alexandru niculae
Primele imagini cu Maria Simion și Alexandru Niculae de la nuntă.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

Cum a reacționat creatoarea de modă atunci când a fost cerută în căsătorie

În toamna anului 2022, după ce a fost cerută în căsătorie, Maria Simion a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK. Creatoarea de modă a povestit cum a avut loc cererea și a recunoscut că trăit emoții intense.

„Cererea a avut loc în seara de Moș Nicolae, cinci spre șase. A fost cadoul de Moș, dar și pentru că am împlinit patru ani de relație. Totul a fost foarte emoționant! Eram noi doi și Alexia, fiica mea. Totul s-a petrecut acasă. S-a pus în genunchi dintr-o dată, era să leșin! Am crezut că a pățit ceva, că îl doare genunchiul. Nu îmi amintesc nimic din ce mi-a spus, eram prea… se bâlbâia și el.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis după că își plănuise să îmi zică mai multe, doar că s-a pierdut total! Am reținut doar că mi-a pus întrebarea! Nu înțelegem oricum ce se întâmplă, nu mă așteptam deloc! Eram șocată, nici nu înțelegeam ce face! Alexia îl tot întreba – Ce faci?, Ce faci? Nu a știu nimeni, nimic! De frică să nu se scape cineva la mine, nu a spus nimănui!”, a mărturisit Maria Simion.

ADVERTISEMENT