Life

S-au îndrăgostit la America Express 2023. Cu ce concurent se iubește Laura Giurcanu. Surpriza e uriașă

Cei doi concurenți care s-au îndrăgostit la America Express 2023. Alături de ce bărbat a fost surprinsă Laura Giurcanu după competiție.
25.10.2023 | 08:18
Sau indragostit la America Express 2023 Cu ce concurent se iubeste Laura Giurcanu Surpriza e uriasa
Alături de cine a fost surprinsă Laura Giurcanu după America Express 2023. Sursa foto: Instagram, Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-au terminat filmările pentru America Express, Laura Giurcanu și alt concurent s-au îndrăgostit. Cei doi au fost surprinși în ipostaze care dau de înțeles că formează un cuplu.

Doi concurenți s-au îndrăgostit la America Express 2023. Alături de cine a fost surprinsă Laura Giurcanu

La finalul săptămânii trecute, la Antena 1 a avut premiera noul sezon Americca Express, unde alte nouă echipe de concurenți au pornit în marea aventură a vieții lor.

ADVERTISEMENT

Drumul Soarelui se desfășoară pe două emisfere, un lucru cu totul nou pentru îndrăgitul reality show. Echipele au pornit din Medellin, Columbia, vor trece în Ecuador, iar destinația finală va fi Buenos Aires, Argentina.

Printre echipele care au acceptat provocarea se numără cea formată din Alexia Eram și fratele ei, Aris, dar și cea a Laurei Giurcanu, care a venit în competiție alături de Sânziana Negru.

ADVERTISEMENT

După ce au participat la America Express, se pare că între Laura Giurcanu și Aris Eram este o relație strânsă. Recent, creatoarea de conținut și fiul Andreei Esca au fost surprinși împreună de Cancan.ro, acolo unde pot fi văzute și imaginile cu cei doi.

Nu se cunosc prea multe detalii despre viața personală a lui Aris Eram, astfel că nu se știe care este situația amoroasă a tânărului de 20 de ani. Laura Giucanu este cu aproape șapte ani mai mare decât el, întrucât împlinește 27 de ani în decembrie.

ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu a venit să-l ia de acasă pe Aris cu mașina, după care cei doi au ieșit împreună în oraș, la un restaurant cu specific indian. Cei doi au mâncat și au vorbit timp de două ore, fiind vizibil fericiți împreună.

Laura Giurcanu și Aris, ipostaze romantice în mașină

Potrivit sursei citate, creatoarea de conținut ar fi vrut, la întoarcere, să intre în casa lui Aris să vadă împreună America Express. Tânărul a fost nesigur în legătură cu acest subiect, după care a fost “certat” de Laura Giucanu. Se pare că acesta nu a vrut să o invite în casă pe noua parteneră.

ADVERTISEMENT

Însă ce e surprinzător este ipostaza în care au fost surprinși în autoturism, în timp ce se sărutau. După câteva momente bune în care s-au sărutat, Aris a coborât din mașină și a mers spre casă. Ulterior, Laura Giurcanu a plecat și ea din fața locuinței fiului Andreei Esca.

ADVERTISEMENT