Life

Sabrina și Perneș de la Mireasa au planuri mari! Au fost la un pas de despărțire, dar totul s-a schimbat

Sabrina și Perneș de la Mireasa au trecut cu succes peste toate problemele de cuplu, iar acum au început să își facă planuri pentru a-i extinde familia.
31.03.2024 | 16:15
Sabrina si Pernes de la Mireasa au planuri mari Au fost la un pas de despartire dar totul sa schimbat
Sabrina și Perneș s-au căsătorit și apoi s-au despărțit, iar acum își fac planuri să devină părinți / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au căsătorit la finalul sezonului 5 al show-ului. Cu toate acestea, viața lor nu a fost tocmai liniștită, iar cei doi au trecut prin momente care i-au dus la un pas de despărțire.

Sabrina și Perneș de la Mireasa își fac planuri să devină părinți

Sabrina și Perneș de la Mireasa, unul dintre cuplurile care s-au căsătorit la finalul sezonului 5, se împacă mai bine ca niciodată. După ce au trecut printr-o serie de situații dificile, cei doi au mărturisit, conform Spynews, că acum formează, cu adevărat o familie fericită.

ADVERTISEMENT

„Suntem bine, foarte bine. Ne pregătim de Paște (Paștele Catolic, n.red.). Suntem în vizită la ai mei, în Oradea. Fiecare cu activitățile sale. Femeile cu gătitul, bărbații cu cumpărături. Stăm cu chirie, dar ne place. Noi am rămas aceiași, cu câteva kilograme în plus.

Birou, acasă, aceleași activități. Ne înțelegem foarte bine cu familiile. Venim fiecare cu bagajul său, dar ne înțelegem. Când o să dea Dumnezeu o să facem copil, noi ne dorim”, au spus Sabrina și Perneș în show-ul Capriciile Iubirii de acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

Sabrina și Perneș s-au căsătorit și apoi s-au despărțit

Sabrina și Perneș s-au căsătorit la finalul sezonului 5. Cei doi, pare-se, s-au plăcut încă de când au intrat în show, dar, culmea, nimeni nu le dădea nicio șansă să fie, cu adevărat, împreună. Iar Perneș, pare-se, a avut de luptat nu doar cu părerile negative ale celor din jur, ci și cu problemele Sabrinei.

Mai exact, concurenta a fost, în trecut, supusă unor abuzuri fizice și emoționale care au lăsat sechele serioase. Iar problemele ei au făcut-o, de-a lungul întregului sezon, să aibă îndoieli cu privire la relația lor. Cu toate acestea, spre surpriza tuturor, ei au decis să facă marele pas.

ADVERTISEMENT

Căsătoria lor a fost însă una cu probleme. Deși și-au jurat credință până la sfârșitul vieții, lucrurile dintre ei au devenit dificile. Așa că, la câteva luni, cei doi au decis să se despartă. Dar, cumva, într-un final, și-au dat seama că dragostea lor este suficientă pentru a forma, din nou, un cuplu.

Așa că, după ce au discutat îndelung despre relația lor, și-au mai dat o șansă. Și, din ceea ce se poate observa, bine au făcut. Nu de altceva, dar acum se înțeleg mai bine ca niciodată. Iar dovada cea mai clară este că lucrează intens să facă un copil.

ADVERTISEMENT

De altfel, cu ceva timp în urmă, Sabrina părea să fie însărcinată. Ba chiar a făcut și o serie de teste, dar, dacă primul a fost pozitiv, cele de după au infirmat vestea cea bună. Dar, explica ea, timpul nu este pierdut, iar visul de a deveni mamă a rămas în picioare.

ADVERTISEMENT