Life

Sabrina și Perneș de la Mireasa, dezvăluiri despre sarcină. Foștii concurenți din sezonul 5 au spus adevărul: “A făcut 3 teste”

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, au spus adevărul despre sarcină. Dezvăluirile foștilor concurenți de la Antena 1.
27.01.2024 | 22:12
Sabrina si Pernes de la Mireasa dezvaluiri despre sarcina Fostii concurenti din sezonul 5 au spus adevarul A facut 3 teste
Sabrina și perneș, foști concurenți de la Mireasa, sezonul 5. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, au spus adevărul despre sarcină, după ce au apărut speculații. Tânăra s-a afișat, în mediul online, cu o burtică ce i-a făcut pe fani să-și pună întrebări.

Sabrina și Perneș de la Mireasa au vorbit despre sarcină

Unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Mireasa, sezonul 5, a fost cel format din Sabrina și Perneș. Fanii i-au susținut pe cei doi pe parcursul emisiunii, dar și după marea finală.

ADVERTISEMENT

În prezent, cei doi păstrează legătura cu urmăritorii lor și postează regulat pe rețelele de socializare. De curând, au fost invitați în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, acolo unde au vorbit despre relația lor.

Acum ceva timp, au apărut speculații potrivit cărora Sabrina ar fi însărcinată. Fosta concurentă de la Antena 1 s-a afișat cu o burtică ce le-a dat de înțeles internauților că urmează să devină mamă.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost felicitată de fani pentru sarcină, deși Sabrina și Perneș nu au confirmat nimic. Cei doi nu au vrut să dezvolte acest subiect, însă acum au clarificat lucrurile.

Astfel, foștii concurenți din sezonul 5 încă nu știu dacă vor deveni sau nu părinți, deoarece Sabrina a făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv, iar celelalte două negative. Atunci când vor avea un răspuns concret, cei doi vor anunța care este situația.

ADVERTISEMENT

“Da. O să fac o lumină. Nu știm acum sigur care e treaba, pentru că, ca să fim sinceri, a făcut 3 teste dintre care 2 negative și unul pozitiv și cum sunt eu nebun mă bazez pe ăla pozitiv. În momentul în care o să fi siguri de un răspuns pozitiv o să anunțăm”, a declarat Perneș la Mireasa – Capriciile Iubirii.

Ce au spus Sabrina și Perneș despre copil

Sabrina și Perneș au avut parte de tensiuni în relația lor și chiar au ajuns la despărțire după finala sezonului Mireasa în care au participat. Amândoi sunt mai maturi acum și își doresc să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Mai întâi, cei doi vor să devină părinți, iar apoi să se căsătorească religios, după cum a spus Sabrina. “Copil întâi. După care o nuntă, pentru care o să slăbesc. Nu vreau să fiu plinuță la cununia religioasă, iar apoi casă. Dar în primul rând copil”, a explicat tânăra, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: