Fotbal international

Sami Khedira a fost operat după ce i-au fost descoperite probleme cu inima! Cât va absenta

20.02.2019 | 18:40
Sami Khedira a fost operat dupa ce iau fost descoperite probleme cu inima Cat va absenta
ADVERTISEMENT

Sami Khedira a fost operat după ce i-au fost descoperite probleme cu inima chiar înainte de meciul Atletico Madrid – Juventus, partidă care se ba juca miercuri, de la ora 22:00, în optimile de finală din Liga Campionilor. Mijlocaşul central nu a mai făcut deplasarea la Madrid şi a rămas în Torino pentru mai multe investigaţii. Miercuri, oficialii clubului italian au anunţat că internaţionalul german a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

“Intervenţia s-a desfăşurat perfect. După o scurtă convalescenţă, aproximativ o lună, jucătorul îşi va putea relua activitatea. Operaţia a fost efectuată de Prof. Fiorenzo Gaita”, au anunţat oficialii lui Juventus. Marţi, cu o zi înainte de meciul cu Atletico Madrid, medicii i-au descoperit un ritm neregulat de bătăi ale inimii.

ADVERTISEMENT

Sami Khedira a fost operat după ce i-au fost descoperite probleme cu inima. Ce meciuri va rata

Sami Khedira a fost operat după ce i-au fost descoperite probleme cu inima şi va sta pe bară o lună. În aceste condiţii, Juventus nu se va putea baza pe mijlocaşul german pentru meciurile cu Bologna, Napoli, Udinese, Genoa şi Empoli, plus dubla cu Atletico Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Primul diagnostic al medicilor a fost aritmie atrială, iar afecţiunea poate duce la complicaţii serioase dacă nu este trată corespunzător.

Sami Khedira a fost operat după ce i-au fost descoperite probleme cu inima. Cât va sta pe tuşă
Sami Khedira a fost operat după ce i-au fost descoperite probleme cu inima. Cât va sta pe tuşă

“I se introduce un electrocateter şi i se produce o mică arsură care provoacă o cicatrice. Astfel se întrerupe circuitul electric ce generează fibrilaţia”, a explicat Bruno Caru, medic cardiolog din Italia. Când era junior, Cristiano Ronaldo a avut o problemă asemănătoare şi s-a operat. Sami Khedira joacă din vara anului 2015 la Juventus, când a fost transferat de la Real Madrid sub formă de jucător liber de contract. Mijlocaşul de 31 de ani mai are contract cu “Bătrâna Doamnă” până în vara anului 2021.

ADVERTISEMENT