Fotbal international

Sampaoli a explicat eșecul de la CM 2018! ”Messi e limitat”

22.06.2018 | 09:51
Sampaoli a explicat esecul de la CM 2018 Messi e limitat

Selecționerul naționalei Argentinei, Jorge Sampaoli, a explicat eșecul formației sale la CM 2018 după înfrângerea din meciul împotriva Croației, din etapa a doua a Grupei D a turneului final din Rusia.

”Messi este limitat pentru că echipa nu trage aşa cum își dorește el. Sunt foarte trist de această înfrângere, dar probabil nu am trimis în teren cea mai bună echipă și mă văd principalul vinovat”, a declarat selecționerul argentinian, conform site-ului independent.co.uk.

Sampaoli a explicat eșecul de la CM 2018: ”Nu simt ruşine, ci o mare durere”

”În primul rând, vreau să-i rog pe suporteri să mă ierte, în special cei care au venit de la distanțe mari pentru a vedea Argentina. Planul pentru acest meci nu a funcţionat, nu simt ruşine, ci o mare durere, aşa cum nu am mai simţit demult. Nu există altă alternativă decât să dăm totul în ultimul meci. Am fost foarte ambiţioşi şi ne-am fi dorit să terminăm primii în grupă. Acum nu mai este posibil şi este o mare durere”

, a spus Jorge Sampaoli, în încercarea de a explica eșecul de la CM 2018.

Selecționerul Argentinei îl apără pe portarul Willy Caballero, care a greșit grav la primul gol al croaților: ”Poate dacă făceam alt plan, unele lucruri ar fi funcţionat mai bine. Nu cred că vina este doar a lui Caballero. M-am gândit că vom pune presiune multă pe Croaţia în terenul lor. Dar după golul lor, noi am căzut psihic şi nu am mai putut schimba lucrurile”.

Messi cu mâna la frunte în timpul intonării imnului național. Selecționerul Jorge Sampaoli a explicat eșecul Argentinei de la CM 2018 prin faptul că Lionel Messi nu este ajutat de colegi
Messi cu mâna la frunte în timpul intonării imnului național. Selecționerul Jorge Sampaoli a explicat eșecul Argentinei de la CM 2018 prin faptul că Lionel Messi nu este ajutat de colegi

Argentina a fost învinsă, joi, la Nijni Novgorod, cu scorul de 3-0, de reprezentativa Croației, în etapa a doua a Grupei D de la Campionatul Mondial din Rusia. În urma acestui rezultat, croații și-au asigurat calificarea în optimi, în timp ce vicecampionii mondiali au nevoie de o minune pentru a trece de grupe.

Atacantul Sergio Aguero l-a atacat dur pe selecționerul Jorge Sampaoli la declarațiile de finalul meciului Argentina – Croația 0-3, din etapa a doua a Grupei D de la Campionatul Mondial din Rusia.

În acest moment,  Lionel Messi este cel mai ineficient jucător de la CM 2018, cu 12 șuturi trase la poartă și niciun gol marcat. Presiunea este cu atât mai mare pe umerii lui Leo, cu cât rivalul său în cursa pentru Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo, a marcat deja patru goluri și este golgheterul la zi al Mondialului.

Prestația modestă a starului argentinian în partida împotriva Croației a fost un bun  prilej pentru fani să inventeze glume la foc automat în spațiul virtual.