News

Samsung a comis-o din nou! A folosit un iPhone pentru promovarea noului Galaxy S21

14.01.2021 | 21:58
Samsung a comiso din nou A folosit un iPhone pentru promovarea noului Galaxy S21
ADVERTISEMENT

Cum anul 2021 și-a intrat pe deplin în drepturi, Samsung se pregătește de lansarea noului Galaxy S21 și îl promovează masiv în mediul online. Nimic neobișnuit ați fi tentați să spuneți. Poate, dacă în demersul lor nu ar fi apelat la un produs al rivalilor.

Da, ați auzit foarte bine. Pe un cont oficial al gigantului sud-coreean am descoperit tweet postat cu ajutorul unui iPhone. Dincolo de această gafă, evenimentul „Unpacked”, în cadrul căruia a fost prezentată noua generație Galaxy S, gamă cu o istorie bogată în materie de inovație și dezvoltare.

ADVERTISEMENT

Ea vine în trei variante, cu ecrane de 6,2, 6,7 și 6,8 inchi, baterie deloc de neglijat, indiferent care ar fi alegerea ta, dar și suport pentru stylus-ul S-Pen. Ești nerăbdător? Cu siguranță te vei bucura să afli că lansarea se va face mult mai repede decât de obicei.

Samsung a promovat noile modele S21 cu ajutorul unui iPhone

Pe contul american de Twitter al celor de la Samsung a apărut recent un teaser pentru evenimentul de lansare. Toate bune și frumoase, numai că mesajul cu pricina a fost scris și publicat de pe un dispozitiv al companiei rivale.

ADVERTISEMENT

Cum s-au prins utilizatorii de această mică „scăpare”? Ei bine, semnătura digitală a unei postări nu minte niciodată. Dacă de pe rețeaua de socializare a dispărut imediat ce reprezentanții gigantului sud-coreean și-au dat seama de greșeală, din memoria internauților nu va putea fi șters atât de ușor, mai ales când Samsung își promovează produsele cu ajutorul rivalilor.

În 2018, era lăudată „experiența cinematică” a modelului Galaxy Note 9, printr-un mesaj postat, culmea, tot de pe un iPhone. Asta deși compania nu are pic de milă pentru ambasadorii de brand care explorează alte device-uri. O vedetă din Rusia a fost chemată la tribunal pe motiv că folosea un iPhone X și se afișa cu el la TV în timp ce avea contract cu sud-coreenii pentru promovarea telefoanelor.

ADVERTISEMENT

Noile telefoane S21, prezentate mai devreme. Ce specificații au și când vor apărea pe piață

În cadrul evenimentului „Unpacked”, desfășurat cu câteva săptămâni mai devreme față de anii trecuți, Samsung a dezvăluit noua generație Galaxy S, gamă cu o istorie bogată în materie de inovație și dezvoltare.

Avem parte de trei variante, cu ecrane de 6,2, 6,7 și 6,8 inchi, iar cel mai performant model, S21 Ultra, are baterie de 5.000 mAh și suport pentru stylus-ul S-Pen. Modelele vor fi disponibile pe piața din România începând de vineri, 22 ianuarie.

ADVERTISEMENT

În cutie va fi doar cablul USB, fără încărcător, așa că va trebui să-l cumperi separat, dacă nu cumva ți-a rămas unul de la alt telefon. În ceea ce privește prețurile, acestea pornesc de la 849 euro pentru Galaxy S21, 1049 euro pentru Galaxy S21+ și 1249 euro pentru Galaxy S21 Ultra.

Potrivit comunicatului oficial, noul Samsung S21 filmează și fotografiază „cu o rezoluție cinematografică de peste 8K, un senzor de 64MP și o baterie solidă cu autonomie pentru întreaga zi”.

Telefoanele Galaxy S21 5G și S21 Plus 5G au câte trei camere pe spate și o cameră de 10 MP pentru selfie-uri. Camerele din spate includ: o cameră Telephoto de 64 MP, o cameră Ultra Wide de 12 MP și o cameră Wide-Angle de 12 MP.

Fă o singură poză, iar AI o transformă în fotografii și clipuri video demne de postat și din care să poți alege. Este ca un editor video personal, eliminând, încetinind și stabilizând pentru a crea conținut pe care îl poți încărca direct pe Instagram”, anunță Samsung.

Calitatea îmbunătățită a camerei permite un zoom digital de 30x, iar funcția Zoom Lock stabilizează fotografierea atunci când mâna tremură. Bateria este de 3880 mAh pentru Galaxy S21 5G, 4660 mAh pentru Galaxy S21 Plus 5G și 5.000 mAh pentru modelul Ultra. Toate dispun de funcțiile Super Fast Charging, Fast Wireless Charging 2.0 și Wireless PowerShare.

ADVERTISEMENT