Nicio categorie

BOMBA verii: Sandra Izbaşa REVINE! Dar NU în gimnastică! Ce echipă va BENEFICIA de serviciile ei!

Anunţ bombă la ProTV! Fosta gimnastă Sandra Izbaşa, posesoare a nu mai puţin de 27 de medalii la campionatele europene, mondiale, Jocurile Olimpice şi Cupa Mondială, a făcut un anunţ pe cît...
Autor: Silviu Ghering | 29.08.2014 | 12:57
BOMBA verii: Sandra Izbaşa REVINE! Dar NU în gimnastică! Ce echipă va BENEFICIA de serviciile ei!

Anunţ bombă la ProTV! Fosta gimnastă Sandra Izbaşa, posesoare a nu mai puţin de 27 de medalii la campionatele europene, mondiale, Jocurile Olimpice şi Cupa Mondială, a făcut un anunţ pe cît de inedit, pe atît de surprinzător: revine în sport, dar nu în gimnastică, unde a cunoscut atîtea satisfacţii, ci în… handbal!

„Am renunţat la gimnastică pentru handbal. E a doua mea pasiune şi trebuie să o duc pînă la capăt. Am mai cochetat cu handbalul cînd eram tinerică, aveam vreo zece ani, am cîştigat şi Cupa Şcolii!”, spune Sandra dezinvoltă în faţa camerei de luat vederi. Va începe antrenamentele la CSM Bucureşti, noua echipă-minune din handbalul nostru. Puse pe fapte mari şi CSM, şi Sandra! Întrebată de reporteriţă dacă nu este prea mică pentru handbal, fosta campioană olimpică de la Londra 2012 şi Beijing 2008, care are, la 24 de ani, o înălţime de 1,67 m şi o greutate de 52 kg, a rîs: „Nu, joc şi eu acolo… pivot!”, şi a adăugat că abia aşteaptă să fie colegă cu Oana Manea.

Totul nu s-a dovedit decît o… păcăleală de 1 aprilie, dar culmea este alta! Oana Manea a suferit o accidentare gravă – ruptură de ligamente la genunchiul stîng – acum două săptămîni, într-un amical cu Dunărea Brăila, şi va fi indisponibilă cel puţin 6 luni, aşa încît CSM Bucureşti chiar caută, acum… pivot! Vorba aceea: unde dai şi unde crapă!

Loading the player…

video: sport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!