News

Sărbători cu scandal într-o familie din Bistrița. Un șofer beat și-a lovit intenționat cumnatul cu mașina

Sărbători cu scandal, în Bistrița, acolo unde doi cumnați s-au luat la ceartă. Ulterior, unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu mașina.
25.12.2023 | 13:59
Sarbatori cu scandal intro familie din Bistrita Un sofer beat sia lovit intentionat cumnatul cu masina
Sărbători cu scandal într-o familie din Bistrița. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sărbători cu scandal într-o familie din Bistrița, acolo unde un bărbat a fost lovit cu mașina chiar de cumnatul său. Din primele cercetări, se pare că gestul a fost făcut în mod intenționat, conform presei locale.

Sărbători cu scandal într-o familie din Bistrița

Sosirea Crăciunului aduce bucurie, pace, reprezentând perioada din an în care cei mai mulți dintre oameni sărbătoresc alături de familie. Însă, nu toți românii aleg să petreacă în acest fel sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Este și cazul unei familii din județul Bistrița-Năsăud. După ce au petrecut în noaptea de Ajun, doi cumnați s-au luat la ceartă. Conflictul dintre aceștia nu s-a oprit aici, astfel că unul dintre ei a decis să îl lovească, intenționat, pe celălalt cu mașina.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Bistrița. Cu aburii alcoolului în cap, șoferul, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, s-a urcat la volanul mașinii, iar apoi și-a accidentat cumnatul, tot de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

După ce a comis gestul necugetat, bărbatul a fugit de la fața locului. Rudele celor doi au sunat la 112, iar polițiștii au ajuns la fața locului pentru a desfășura cercetări. Șoferul a fost depistat, la scurt timp, pe DN 17.

Dosar penal pentru tentativă de omor și conducere sub influența alcoololui

A fost condus la sediul poliției, iar acolo a fost testat cu aparatele Drugtest și etilotest. În urma verificărilor, s-a stabilit că omul consumase alcool, reieșind o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

„În urma primelor investigaţii efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 38 de ani din Beclean, în urma unui conflict avut cu un bărbat de 38 de ani din Bistriţa, rudă cu acesta, l-ar fi accidentat în mod intenţionat cu autoturismul, părăsind ulterior locul producerii evenimentului.

La scurt timp de la sesizare poliţiştii au depistat autoturismul în trafic, pe Drumul Naţional 17”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în urma acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

Șoferul de 38 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. De asemenea, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor și conducere sub influența alcoololui sau a altor substanțe. Mai mult, pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție.

ADVERTISEMENT