News

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Timiș. A fost lovit de o mașină, în timp ce își plimba câinele

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Timiș. Bărbatul a murit după ce a fost lovit de un autoturism, chiar în timp ce își plimba câinele.
18.12.2023 | 12:47
Sfarsit tragic pentru un tanar din Timis A fost lovit de o masina in timp ce isi plimba cainele
Sfârșit tragic pentru un tânăr din Timiș. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Timiș, care a fost lovit de o mașină chiar în timp ce își plimba câinele. Accidentul rutier neobișnuit a avut loc, duminică, 17 decembrie, pe o stradă din localitatea Ghiroda, de lângă Timișoara.

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Timiș

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, și patrupedul său se aflau pe carosabil, pe strada Bucegi. În acel moment, un șofer de 27 de ani i-a spulberat cu mașină, văzându-i mult prea târziu.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns atât oamenii legii, cât și un echipaj de ambulanță. Însă, atât tânărul accidentat, cât și câinele au murit. Manavrele de resuscitare nu au funcționat, lovitura fiind fatală pentru cei doi.

„Un bărbat în vârstă de 27 de ani a condus un autoturism pe strada Bușteni din localitatea Ghiroda”, au transmis, duminică, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat a surprins și accidentat, un bărbat în vârstă de 32 de ani care se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton, plimbându-și câinele” adaugă polițiștii, potrivit presei locale.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. În continuare, rămâne ca ancheta polițiștilor să stabilească, în mod clar, în ce circumstanțe s-a produs această tragedie.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe DN 69 Timișoara – Arad. Un bărbat a murit

Un alt accident rutier grav s-a produs, la finalul lunii noiembrie, în Timiș, pe drumul dintre Arad și Timișoara. O mașină în care se aflau trei oameni, printre care și o fată de 16 ani, a ajuns într-un copac.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 37 de ani, a pierdut controlul asupra volanului, iar apoi a intrat cu mașina într-un pom aflat la marginea drumului. Din păcate, pasagerul din dreapta a decedat.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi oameni, șoferul și o minoră în vârstă de 16 ani, care se afla pe bancheta din spate, au fost grav răniți. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, reieșind că nu a consumat alcool.

ADVERTISEMENT