Fotbal intern

Scandal cât casa la Hermannstadt! Un jucător l-a bătut pe directorul sportiv! Iuliu Mureşan: “Un golan!”. UPDATE / Reacţia fotbalistului: “A fost o zi nebună”

17.07.2019 | 14:41
Scandal cat casa la Hermannstadt Un jucator la batut pe directorul sportiv Iuliu Muresan Un golan UPDATE  Reactia fotbalistului A fost o zi nebuna

Scandal imens la Hermannstadt! Directorul sportiv Răzvan Zamfir a fost bătut de fotbalistul croat Filip Jazvic! Dezvăluirea a fost făcută chiar de preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, care a explicat şi cum s-au întâmplat lucrurile între cei doi.

UPDATE, 17 iulie, ora 14:41 / Filip Jazvic a susţinut că Răzvan Zamfir este cel care a început scandalul. Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani a declarat că oficialul echipei Hermannstadt l-a atacat primul. “Ieri a fost o zi nebună, după cum știți deja și voi! Toate chestiile care s-au scris și s-au vorbit despre mine au fost doar minciuni. Nu am cuvinte față de ce s-a spus despre mine. Acum am alte lucruri de făcut la club și vreau să-mi acordați mai mult timp pentru asta. Voi reveni cu detalii. Pot să vă spun doar că el a sărit primul pe mine și eu m-am apărat. Imaginea mea nu va avea de suferit, va rămâne aceeași și după terminarea acestei povești. Toată lumea va vedea ce au făcut cei de la club față de mine”, a declarat Filip Jazvic pentru gsp.ro.


UPDATE, 16 iulie, ora 22:30 / Răzvan Zamfir a anunțat că și-a anunțat avocații și va merge până la capăt în acest caz. ”E un gest huliganic, urât, care nu are loc într-un vestiar sau la un club. Nu am avut nicio discuție înainte și aveam o relație foarte bună cu el. Și acum, când vorbesc cu dumneavoastră, nu îmi vine să cred. Nici nu mai știu cum s-a întâmplat. El nu a înțeles de ce îi spunem tocmai acum. I-am spus că nu e o chestie care i se întâmplă prima oară în viață. Toți jucătorii care au plecat au fost plătiți la zi. A depășit orice limită. Sunt lucruri peste care nu se poate trece. Voi merge până la capăt. Mi-am contactat avocații, mâine depun plângerea penală”, a declarat oficialul de la Hermannstadt la Digi Sport Special.


“Noi am decis că doi, trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon și urma să îi anunțăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuție pe Jazvic, să îi transmită că vrem rezilirerea amiabilă a contractului. A reacționat însă ca un golan și l-a lovit pe Răzvan.”

Conducerea clubui este hotărâtă să facă plângere împotriva croatului, care, evident, nu mai are nicio șansă să mai joace pentru Hermannstadt.

“Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l și lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mâine mergem la IML și vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”, a spus Iuliu Mureșan, potrivt Gazetei Sporturilor.

Fotbalistul croat Filip Jazvic a semnat cu Hermannstadt în ianuarie și a reușit să bifeze 17 partide în toate competițiile, în care a punctat de două ori.

Program infernal pentru Hermannstadt în debutul sezonului

Pe lângă problema extrasportivă declarată de președintele sibienilor, Iuliu Mureșan, pentru Hermannstadt nici problemele fotbalistice nu sunt rezolvate. După înfrângerea din prima etapă, de la Pitești, cu FCSB, scor 3-4, urmează meciuri cu Gaz Metan Mediaș, Viitorul, FC Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Răzvan Zamfir  a venit la Hermannstadt împreună cu Iuliu Mureșan în luna aprilie. Sibienii au evitat retrogradarea la baraj, unde s-au impus în fața lui “U” Cluj, 0-2 la Cluj și 1-0 acasă, cu Vasile Miriuță antrenor central. Începând cu această stagiune, pe banca sibienilor a fost instalat Costel Enache, după ce acesta și-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu.