Life

Scandal imens la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu și-a ieșit din minți în fața tuturor

Un scandal imens a izbucnit în ediția din această seară de la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit în fața tuturor.
26.10.2022 | 22:39
Scandal imens la Chefi la Cutite Chef Catalin Scarlatescu sia iesit din minti in fata tuturor
Cătălin Scărlătescu, criză de nervi la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunile se amplifică la Chefi la Cuțite. Din ce în ce mai mulți concurenți resimt presiunea și fac greșeli majore, iar jurații se abțin cu greu să nu reacționeze.

Chef Cătălin Scărlătescu, criză de nervi la Chefi la Cuțite

În această seară, atunci au început pregătirile pentru prima probă al battle-ului ediției, situația a luat o întorsătură complet neașteptată.

ADVERTISEMENT

Titus Alexandru a ajuns să îl enerveze atât de tare pe chef Cătălin Scărlătescu încât juratul de la Chefi la Cuțite i-a aruncat farfuria și a rugat-o pe Brigitta să facă treaba în locul său.

Vina i-a aparținut în totalitate concurentului, care a făcut câteva declarații care nu i-au convenit deloc juratului. Acesta susține că ar fi plecat și singur dacă lucrurile nu s-ar fi întâmplat așa.

ADVERTISEMENT

”Să înțelegeți, runda trei de: faci de c****. Nu, deja era fiert pe mine, adică și eu eram acolo…deja îmi venea să plec eu”, a spus Titus Alexandru.

Evenimentul l-a lăsat cu un gust cât se poate de amar pe chef Cătălin Scărlătescu. Bucătarul s-a arătat dezamăgit de ce a putut vedea în această seară și a făcut câteva remarci.

ADVERTISEMENT

Presiunile ating cote maxime la Chefi la Cuțite

Acesta susține că există un concurent în cadrul competiției Chefi la Cuțite, care în loc să progreseze, mai degrabă îi încurcă pe ceilalți.

”Este clar că noi mai avem un concurent acolo, invizibil, care ne încurcă”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Iar asta nu a fost singura problemă din această ediție. Mai mulți concurenți au resimțit presiunea. Au existat nervi, critici dure, iar doamna Lina a fost și ea implicată.

Aceasta a ajuns să o enerveze pe o concurentă care la rândul ei a început să se plângă de toate reproșurile primite din partea acesteia, precum gustul mâncării.

Amintim că noaptea trecută jurații au fost de asemenea surprinși. Un concurent despre care se credea că va ajunge cel mai departe a ajuns să fie eliminat, spre mirarea lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT