Life

Noul sezon Chefi la cuțite îi dă bătăi de cap Ginei Pistol. Vedeta Antena 1, epuizată: „O iau prin păpușoi”

Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre noul sezon Chefi la cuțite. În acest moment se desfășoară etapa de audiții, care o epuizează pe iubita lui Smiley.
26.10.2022 | 12:44
Noul sezon Chefi la cutite ii da batai de cap Ginei Pistol Vedeta Antena 1 epuizata O iau prin papusoi
Gina Pistol, obosită de filmările Chefi la cuțite. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a dat startul sezonului cu numărul 11 al show-ului Chefi la cuțite. În prezent, are loc etapa de audiții, cea care o obosește destul de tare pe Gina Pistol. Iubita lui Smiley a făcut mai multe dezvăluiri în mediul online.

Gina Pistol a mărturisit că noul sezon Chefi la cuțite o obosește. Vedeta Antena 1 a avut nevoie de suplimente

În timp ce la TV rulează sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, echipa show-ului produs de Antena 1 nu stă degeaba. Se pregătește, deja, viitorul sezon, iar Gina Pistol a făcut dezvăluiri.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a publicat mai multe filmulețe pe InstaStory, unde a dezvăluit că etapa de audiții, cea în care se află acum, o epuizează. Îndrăgita prezentatoare a susținut că nici măcar nu mai știe ce zi e și că speră să reziste până la final.

„Azi este azi și nu știu ce zi este, pentru că toate zilele sunt la fel pentru noi, pentru că…audiții. Ce zi e astăzi? Marți, așa să-i rămână numele.

ADVERTISEMENT

Deci, mai avem câteva zile de audiții, câteva mai multe, și sper să rezist până la final, căci simt că o iau prin păpușoi, cu mintea, trupul și sufletul”, a spus Gina Pistol.

De altfel, iubita lui Smiley a avut nevoie de suplimente, și nu puține, pentru a putea face față oboselii psihice și fizice acumulate în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

„M-am oprit la farmacie săptămâna cealaltă și mi-am luat o pungă cu suplimente și mă ajută un pic. Adică, parcă mă simt puțin mai bine, fizic…și psihic”, a completat Gina Pistol.

Gina Pistol, decizii radicale pentru anul ce vine: „Vreau să am mai multă grijă”

De altfel, Gina Pistol a dezvăluit că, văzând imaginile cu ea realizate în primăvară, a conștientizat că nu este deloc mulțumită de forma sa fizică.

ADVERTISEMENT

Vedeta a adus pe lume primul său copil în 2021 și chiar dacă a reușit să dea jos multe kilograme acumulate pe parcursul sarcinii, simte că trebuie să mai lucreze la acest aspect.

„Doamne, dar mă uit pe pagina Chefi la cuțite, că eu nu știu ce se întâmplă la televizor, că n-am mai deschis televizorul de când eram mică și văd pozele din primăvară. Eu atunci credeam că sunt ok.

Credeam că sunt într-o formă fizică, nu chiar de invidiat, dar mi se părea că sunt ok-uț față de cum am fost, dar acum uitându-mă la maine, mamă, ce voinică eram”, a susținut Gina Pistol.

Vedeta Antena 1 a luat și o decizie, vrea ca începând cu noul an să facă schimbări în viața sa, pentru a putea fi în formă maximă pentru toți cei dragi. Gina Pistol este decisă să meargă la terapie, dar și să se apuce serios de antrenamente.

„De la anul, mă apuc de antrenamente. La anul vreau să am mai multă grijă de mine, de minte, de trup și de suflet”, a completat Gina Pistol.

ADVERTISEMENT
Tags: