News

Scandal între mai mulți elevi la un liceu din Buzău. În conflict a intervenit și un părinte. Patru persoane reținute

Un scandal uriaș a izbucnit la un liceu din Buzău, între mai mulți elevi. Un părinte a intervenit în conflict, iar în final patru persoane au fost reținute.
25.10.2023 | 18:02
Scandal intre mai multi elevi la un liceu din Buzau In conflict a intervenit si un parinte Patru persoane retinute
Scandal într-un liceu din Buzău între mai mulți elevi și părinții unui adolescent. Conflictul, încheiat cu rețineri. Sursa foto: sansanews.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu 24 de ore, un scandal uriaș a fost consemnat la un liceu din Buzău, între mai mulți elevi. În conflict a intervenit și un părinte al unuia dintre tineri. Disputa s-a încheiat cu intervenția poliției și cu patru rețineri.

Scandal într-un liceu din Buzău între mai mulți elevi și părinții unui adolescent. Conflictul, încheiat cu rețineri

Din informațiile oferite de presa locală, marți, 24 octombrie, la Liceul cu Program Sportiv Buzău a avut loc o altercație între mai mulți elevi. Se pare că scandalul ar fi avut loc într-o pauză, într-una dintre sălile de clasă.

ADVERTISEMENT

Au fost implicați în conflict mai mulți elevi de clasa a X-a. Aceștia s-au înjurat cu alți tineri mai mari, de 18 ani. De la limbajul licențios s-a ajuns rapid la o bătaie în toată regula.

Se pare că unul dintre adolescenții de 15 ani și-a chemat tatăl în ajutor. Bărbatul de 39 de ani a intrat în incinta unității de învățământ, acolo ar fi agresat trei elevi de 18 ani, notează Sansa News.

ADVERTISEMENT

La locul incidentului a fost chemată și poliția. Agenții au demarat cercetările pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Persoanele care au luat parte la scandal, cei trei elevi de 18 ani, dar și tatăl celuilalt adolescent, au fost reținute pentru 24 de ore.

”Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au reținut pentru 24 de ore 4 buzoieni cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de tulburarea ordinii și liniștii publice în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, transmit reprezentanții IPJ Buzău.

Reacția Inspectoratului Școlar Județean Buzău după acest incident

În urma acestui grav incident, școala din Buzău a informat și Inspectoratul Școlar Județean. Conducerea ISJ susține că au fost informați încă de seara trecută și acum așteaptă rezultatele anchetei.

ADVERTISEMENT

Despre incidentul de la Liceul Sportiv am fost informată încă de aseară despre incident. Au fost anunțate organele de poliție. S-au luat măsuri, este un dosar la poliție, aștept informații de la ei și de la unitatea de învățământ ca să putem monitoriza activitățile care vor fi derulate”, a declarat Daniela Palcău, inspector școlar general al ISJ, conform presei locale.

ADVERTISEMENT
Tags: