News

Patru elevi s-au luat la bătaie într-un liceu din Târgoviște. A fost solicitată intervenția jandarmilor

Patru elevi s-au luat la bătaie într-o școală din Târgoviște, fiind nevoie de intervenția jandarmilor, chemați de urgență.
20.10.2022 | 14:48
Patru elevi sau luat la bataie intrun liceu din Targoviste A fost solicitata interventia jandarmilor
Jandarmeria Română. Foto: Jandarmeria Română
ADVERTISEMENT

Jandarmii au intervenit după ce patru elevi s-au luat la bătaie în urma unor neînțelegeri la o oră de practică. Cel care a chemat jandarmii e agentul de pază al liceului.

Bătaie între elevi la o școală din Târgoviște

Totul ar fi pornit în urma unor neînțelegeri între elevi, care a degenerat în lovituri dure cu pumnii, inclusiv în zona feței.

ADVERTISEMENT

Pe timpul verificărilor efectuate, a reieşit faptul că în urma unui schimb de replici, unul dintre elevi i-a agresat fizic pe alţi doi, lovindu-i cu pumnul în zona feţei. În altercaţia creată a mai intervenit un coleg al victimelor şi l-a lovit pe agresor.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare, care au fost înaintate Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru continuarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor legale”, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei săptămâni, un incident la fel de grav a fost înregistrat la o școală din Iași, mai exact în curtea Colegiului Tehnic ”Gheorghe Asachi”. Aici, mai mulți elevi din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a s-au bătut ca în filme.

Conform informațiilor prezentate de Inspectoratul Școlar Județean Iași, un elev a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui incident.

ADVERTISEMENT

”În pauza de la ora 09:50, în curtea unităţii şcolare, a avut loc un conflict în care au fost implicaţi elevi din clase diferite. În urma acestei situaţii unii copii au avut nevoie de îngrijirea oferită de cabinetul medical al şcolii, iar conducerea şcolii a luat legătura imediat cu Secţia 2 Poliţie, cu diriginţii claselor din care provin elevii şi cu părinţii acestora”, a anunțat Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Totodată, părinții elevilor au fost chemați la școală pentru a se crea un plan de consiliere a acestor elevi, implicați în conflict.

ADVERTISEMENT

”Totodată, conducerea unităţii de învăţământ a purtat discuţii cu o parte dintre părinţii elevilor, iar consilierul şcolar a stabilit un plan de consiliere a elevilor implicaţi în acest conflict”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului.

ADVERTISEMENT
Tags: