News

Scandal între șoferi, într-o intersecție din sectorul 4. Un bărbat a fost înjunghiat, după o șicanare în trafic

Bătaie între şoferi în sectorul 4 al Capitalei, unul dintre ei fiind înjunghiat în umăr. Au intervenit poliţiştii de la Secţia 16.
11.01.2024 | 18:27
Scandal intre soferi intro intersectie din sectorul 4 Un barbat a fost injunghiat dupa o sicanare in trafic
În urma altercaţiei a fost înjunghiat un bărbat de 33 de ani Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un scandal între șoferi petrecut joi pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu a degenerat într-atât încât unul dintre ei a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată în umăr.

Bărbatul înjunghiat are 33 de ani

“Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 16 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o intersecţie din Sectorul 4, ar fi avut loc o altercaţie în trafic, în urma căreia, o persoană ar fi fost agresată fizic”, a transmis Biroul de presă al DGPMB.

ADVERTISEMENT

Persoanele implicate în altercaţie erau doi şoferi, cu în urma interveniţiei poliţiştilor unul de 33 de ani fiind dus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar altul de 35 de ani a fost dus la secţie, pentru audieri.

“Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma divergenţelor, bărbatul de 35 de ani i-ar fi provocat răni celuilalt, la nivelul umărului, cu un obiect tăietor-înţepător. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate”, au mai transmis poliţiştii.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate acum de către poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, urmând să se stabilească situaţia de fapt şi să se ia măsurile legale ce se impun.

În urmă cu exact o lună, tot în sectorul 4, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost, de asemenea, înjunghiat. “Victima a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB”, a transmis Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Un incident stradal mai puţin obişnuit a avut însă la începutul acestei săptămâni în cartierul Bucureştii Noi, un şofer fiind atacat de un individ necunoscut, care i-a spart ochelarii, i-a intrat în maşină şi l-a lovit de mai multe ori.

Una dintre lovituri i-a zburat victimei ochelarii de la ochi, după care agresorul i-a călcat în picioare și le-a spart lentilele. După ce şoferul agresat a reuşit să se elibereze de sub lovituri şi a reuşit să sune la 112, celălalt a scos un cuţit şi l-a ameninţat: “Bag cuţitul în tine!”.

ADVERTISEMENT

Chestionat de polițiștii sosiţi la faţa locului de ce l-a lovit pe celălalt bărbat, agresorul a spus că l-a enervat culoarea maşinii. Ulterior el a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie “Alexandru Obregia”.

 

ADVERTISEMENT