Life

Scandal la Acces Direct. Acuzaţii dure pentru Maria Păuna: “Nu pot să înţeleg ce caută ea acum”

Scandal la Acces Direct, după ce antreprenoarei Maria Păuna i-au fost aduse acuzații dure din partea unei foste cursante, care a intervenit în direct.
02.02.2022 | 18:33
Scandal la Acces Direct Acuzatii dure pentru Maria Pauna Nu pot sa inteleg ce cauta ea acum
ADVERTISEMENT

Un scandal de proporții a avut loc la Acces Direct, după ce Maria Păuna a răbufnit în timpul emisiunii.

Antreprenoarea le-a acuzat pe două dintre fostele ei cursante că i-ar fi furat cursurile și ar fi folosit tehnicile ei după obținerea diplomei de calificare.

ADVERTISEMENT

Una dintre fostele eleve a intervenit chiar în timpul emisiunii și i-a adus acuzații dure Mariei Păuna.

Scandal la Acces Direct. Acuzaţii dure pentru Maria Păuna

Alexandra, o fostă cursantă, a intervenit în direct în timpul emisiunii Acces Direct. Tânăra i-a reproșat Mariei Păuna că nu a procedat corect și că încearcă să pară altfel decât este.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a susținut că antreprenoarea i-a luat banii, însă nu ar fi învățat-o ceea ce trebuia. Cursul ar fi trebuit să țină o săptămână, dar Alexandra a spus ca acesta a ținut 3 – 4 zile.

“Am fost una dintre elevele despre care vorbește doamna Păuna. Anul trecut am mai fost prezente la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Eu nu pot să înțeleg ce caută ea acum, vrea să-și facă reclamă și să-mi împrospăteze imaginea de auziți, formator profesional. Toată lumea e nebună și ea e cea mai deșteaptă din domeniu?

Să-și amintească câți bani am dat, vreo 3000 de lire m-a costat cursul. Trebuia să țină o săptămână, dar un asemenea curs trebuia să dureze mult mai mult în acest domeniu. A ținut patru zile, dar cred că au fost vreo trei.”, a declarat fosta elevă a Mariei Păun la Acces Direct, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta cursantă a Mariei Păuna susține că antreprenoarea vrea să apară la TV și să-și promoveze școala. Alexandra susține că antreprenoarea a profitat de pe urma mai multor eleve și că acestea ar trebui să intervină în emisiune pentru a explica situația.

“Vrea să fie și vedetă la televizor și formator profesional, vrea să fie și mare profesionistă în domeniu, dar practic nici ea nu cred că știe bine...”, a mai spus Alexandra.

Enervată de acuzațiile care au fost aduse la adresa ei, Maria Păuna a răbufnit și a decis să părăsească platoul Acces Direct.

În timp ce se îndrepta spre poarta de intrare în platoul emisiunii, Mirela Vaida a îndrumat-o spre ieșirea corectă, cea pe care trebuie să o folosească invitații.

ADVERTISEMENT
Tags: