Life

Ce se întâmplă în Antene, din 2022! Modificări importante pentru Acces Direct! O nouă vedetă se alătură proiectului

Anul 2022 aduce modificări importante la Antene, mai ales când vine vorba de Acces Direct, emisiune la care se alătură prezentatoarei Mirela Vaida o nouă vedetă.
01.01.2022 | 14:05
Ce se intampla in Antene din 2022 Modificari importante pentru Acces Direct O noua vedeta se alatura proiectului
Schimbări la Antene! Mirela Vaida are o nouă vedetă în platou și lucrează cu o oră mai mult Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfârșitul anului 2021 și începutul lui 2022 sunt frământate în trustul Intact, cu atât mai mult cu cât cea mai controversată emisiune a Antenei 1, Acces Direct, trece prin schimbări importante.

Acces Direct, mutată de la Antena 1 la Antena Stars

Conform deciziei luate de șefii din Antene, emisiunea Acces Direct va fi difuzată și de Antena 1, dar și de Antena Stars. Dacă până acum show-ul de la Antena 1 avea două ore, conform dorințelor șefilor, Acces Direct va dura, de acum înainte, trei. Prima parte a emisiunii prezentate de Mirela Vaida, adică 60 de minute, va fi difuzată de Antena 1 și, apoi, două ore de Acces Direct se vor vedea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cum la Antena Stars au avut loc schimbări importante, iar matinalul prezentat de Ameri Nasrin și Dima Trofim a fost scos din grilă, cei din Antene au încercat să ”recupereze” vedetele rămase fără emisiune. Iar dacă Ameri Nasrin nu a acceptat să continue să lucreze la Antena Stars, Dima Trofim nu a fost la fel de pretențios.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Dima Trofin va fi una dintre vedetele care vor fi văzute, de acum înainte, și la Acces Direct. Fostul prezentator al matinalului de la Antena Stars va fi unul dintre reporterii-vedetă ai emisiunii, la fel cum este și Roxana Vașniuc, el urmând să se ocupe de interviuri cu diverse personalități.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, echipa de la Acces Direct, deși nemulțumită de schimbările care au intervenit, continuă să pregătească emisiunea care va începe noul an difuzată de Antena Stars. Nemulțumirile echipei țin de faptul că, deși emisiunea a fost lungită cu o oră, iar asta implică muncă suplimentară, salariile nu au fost crescute deloc.

În plus, nici audiențele și nici publicitatea de la Antena Stars nu se pot compara cu cele de la Antena 1, iar asta va scade valoarea proiectului la care lucrează, va scădea profitabilitatea și, implicit, va face ca oamenii să se gândească că vor avea loc și reduceri de personal.

ADVERTISEMENT

Antena Stars, în schimbare

Antena Stars este cea mai afectată televiziune din trustul Intact de schimbări, șefii de acolo luând decizia să renunțe la mai multe emisiuni și vedete pe care le aveau sub contract. Astfel, din informațiile obținute de FANATIK, cu excepția lui Dima Trofim care a fost ”redistribuit” la Acces Direct, s-a renunțat la o mare parte din echipă.

Ameri Nasrin, care deși a fost ofertată de șefi să rămână în cadrul Antena Stars, a refuzat proiectele care i-au fost propuse, preferând să aștepte ca în anul 2022 să ia o decizie cu privire la viitorul său în televiziune, demisia ei de la Antena Stars fiind irevocabilă.

ADVERTISEMENT

La fel s-a și întâmplat cu Olga, tânăra care juca rolul asistentei TV de la matinalul Antenei Stars, ea lipsind, de altfel, și de la ultima ediție a emisiunii, cea în care Nasrin și-a luat adio de la telespectatorii postului TV.

Alte vedete puse pe liber de Antena Stars, precum Brigitte și Florin Pastramă sau Armin Nicoară și Claudia Puican, au fost încredințate că, totuși, în curând, vor fi solicitate să apară în alte proiecte, fără să li se precizeze, însă, despre ce proiecte ar fi vorba.

”Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat”, spunea Armin Nicoară despre plecarea lui de la Antena Stars.

Antena 1, învinsă de Pro TV. Dan Negru renunță la Revelionul cu măști

În noaptea de Revelion, după ani buni de dominare a audiențelor de Antena 1, Dan Negru a fost învins, la mustață, de Pro TV. E adevărat, Dan Negru a și anunțat că va fi ultimul Revelion în care va prezenta un show cu vedete mascate, ”cheia succesului” pe care l-a avut în ultimii ani.

Înfrângerea lui Dan Negru este cu atât mai surprinzătoare cu cât, nu mai puțin de 20 de ani la rândul, prezentatorul TV de la Antena 1 a fost ”Regele audiențelor” de Revelion, iar Pro TV a preferat să programeze filme, vizibil deciși să nu consume resurse în ultima noapte a anului.

Cu toate acestea, pentru Revelionul 2022, Pro TV a pus la bătaie mai toate vedetele postului într-un show prezentat de Pavel Bartoș și de Raluka, iar succesul lor s-a concretizat în audiențele superioare celor de la Antena 1, pe toate categoriile.

ADVERTISEMENT