Fotbal intern

Scandal la FCSB. De Amorim n-a vrut să se prezinte la vizita medicală!

11.06.2018 | 13:42
Scandal la FCSB De Amorim na vrut sa se prezinte la vizita medicala

Scandal la FCSB. De Amorim nu si-a rezolvat nici până acum situaţia cu echipa lui Gigi Becali după ce Kayserispor a decis să nu îi activeze clauza de cumpărare definitivă şi a revenit sub comanda lui Dică.

De Amorim a închis conturile cu Kayserispor şi teoretic trebuie să revină sub comanda lui Dică la FCSB, deoarece mai are contract cu echipa vicecampionilor încă trei ani. Însă jucătorul brazilian care deţine şi cetăţenia română nu mai vrea sub nici o formă să stea la FCSB după ce s-a simţit deranjat de toate declaraţiile pe care Gigi Becali le-a făcut la adresa sa în ultima perioadă.

Scandal la FCSB. De Amorim n-a vrut să se prezinte la vizita medicală!

Însă De Amorim este supărat pe Gigi Becali şi că patronul roş-albaştrilor nu a acceptat o ofertă care venise pe adresa clubului pentru un transfer al său la o echipă din străinătate, iar în aceste condiţii brazilianul a ales să nu se mai prezinte la vizita medicală pe care roş-albaştrii au efectuat-o luni dimineaţă.

Totuşi apropiaţii lui De Amorim l-au sfătuit pe jucătorul brazilian să nu intre în conflict cu conducerea clubului şi că este bine să cadă cât mai repede la o înţelegere cu Gigi Becali deoarece nu are rost să îşi facă rău singur. Impresarul mijlocaşului roş-albaştrilor, Cătălin Liţă a mărturisit pentru FANATIK.RO că în urmă cu câteva zile i-a prezentat lui Gigi Becali o ofertă pentru De Amorim venită din Kazahstan. Finanţatorul vicecampionilor a afirmat că le-a transmis oficialilor echipei care îl vor pe De Amorim că doreşte suma de 200.000 de euro pentru un transfer al jucătorului său. Gigi Becali îl împrumutase pe De Amorim la Kayserispor cu opţiune de cumpărare, dar başcanii fostului club al lui Marius Şumudică nu au mai dorit să activeze clauza de transfer definitiv pentru suma de 600.000 de euro.