News

Scandal la înmormântarea lui Emi Pian. Ce a păţit Florin Salam

09.08.2020 | 12:01
Scandal la inmormantarea lui Emi Pian Ce a patit Florin Salam
ADVERTISEMENT

Florin Salam, cel care a fost prezent în prima seară la priveghiul lui Emi Pian, a fost implicat într-un incident la înmormântarea șefului Duduienilor.

Un apropiat al familiei lui Florin Mototolea, decedat marți, 4 august, interpretul de manele nu a fost lăsat să participe la ceremonia religioasă de duminică.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a ajuns la cimitirul unde au loc funeraliile, cântărețul nu a fost lăsat de către poliție și jandarmi. Se pare că Salam nu era pe lista cu 50 de persoane permise făcută de familia lui Pian.

Florin Salam, incident la înmormântarea lui Emi Pian. Ce a păţit manelistul

În cursul dimineții de duminică, 9 august, interlopul Emi Pian a fost înmormântat în cimitirul “Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană.

ADVERTISEMENT

Conform prevederilor legii stării de alertă, doar 50 de persoane au putut participa la slujbă și nu mii, așa cum s-ar fi întâmplat dacă nu existau restricțiile din pandemie.

Deși a fost o prezență constantă în anturajul familiei Duduienilor în aceste zile dificile care au urmat decesului lui Emi Pian, Florin Salam nu a avut permisiunea de a participa la funeralii.

ADVERTISEMENT

Conform Știripesurse, familia interlopului a alcătuit o listă cu 50 de persoane, câte sunt permise în cimitir, iar Salam nu s-a aflat pe ea.

”Am venit să fiu și eu lângă cumătrul meu și nu mă lasă. Ce să facem, dacă asta e situația?”, a spus manelistul, când a văzut că nu este lăsat să intre, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Ce măsuri a luat Poliția privind înmormântarea lui Pian

Duminică, în ziua înmormântării interlopului Pian, Poliția a decis să închidă cimitirul. Astfel, accesul altor persoane nu a fost permis, în afara de cei de pe lista înaintată de familia interlopului.

Dată fiind această măsură, alți credincioși care voiau să meargă la mormintele rudelor nu au fost lăsați să intre în cimitir, asta deși oamenii veniseră chiar și cu o oră înainte ca interlopii să ajungă la cimitir.

ADVERTISEMENT