Fotbal international

Scandal la naționala Mexicului! Au petrecut cu 30 de femei

05.06.2018 | 21:37
Scandal la nationala Mexicului Au petrecut cu 30 de femei

Echipa națională a Mexicului se află în plin scandal cu doar câteva zile înainte de începerea turneului final al Campionatului Mondial din Rusia. Revista TV Notas, citată de cotidianul argentinian Ole, a scris că opt jucători din lotul lui Juan Carlos Osorio au petrecut cu alcool și 30 de femei după meciul amical cu Scoția.

A doua zi după victoria de duminică din meciul cu Scoția de pe Estadio Azteca din Ciudad de Mexico, jucătorii au primit liber, iar opt dintre ei au petrecut până dimineață cu alcool, jocuri de noroc și 30 de femei.

Jucători celebri sunt implicați în scandalul de la naționala Mexicului

În scandalul de la echipa națională a Mexicului sunt implicați jucători celebri. Cei opt fotbaliști care au participat la petrecere sunt Guillermo Ochoa, Carlos Salcedo, Hector Herrera, Jesus Gallardo, Jonathan dos Santos, Giovani dos Santos, Raul Jimenez și Marco Fabian.

Scandal la naționala Mexicului, după ce opt jucători au petrecut cu alcool și 30 de femei
Scandal la naționala Mexicului, după ce opt jucători au petrecut cu alcool și 30 de femei

În acest moment, reprezentativa Mexicului se află în Danemarca, acolo unde va întâlni sâmbătă naționala nordică în ultimul meci înaintea Campionatului Mondial din Rusia.

Formația Mexicului a fost repartizată în Grupa F la Campionatul Mondial din Rusia, alături de Germania, care este printre favoritele la câștigarea trofeului, Suedia și Coreea de Sud.

Mexicul va debuta la Campionatul Mondial pe 17 iunie, cu Germania. Va juca apoi pe 23 iunie împotriva Coreei de Sud, iar pe 27 va întâlni Suedia.