Life

Scandal total între CRBL și Cornel Păsat: ”Nu suport fătălăii”

Dispută aprinsă între CRBL și Cornel Păsat. Fostul component al formației Simplu a declarat că nu agreează deloc fătălăii.
29.03.2023 | 08:45
Scandal total intre CRBL si Cornel Pasat Nu suport fatalaii
Dispută aprinsă între CRBL și Cornel Păsat. Fostul component al formației Simplu a declarat că nu agreează deloc fătălăii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal total între fostul concurent de la Survivor România și fostul partener de viață al Oanei Roman. Renumitul artist a subliniat că nu suportă fătălăii. De la ce a plecat conflictul dintre cele două vedete autohtone.

Dispută aprinsă între CRBL și Cornel Păsat. Fostul component al formației Simplu a declarat că nu agreează deloc fătălăii

CRBL și Cornel Păsat sunt protagoniștii unei dispute aprinse care s-a reaprins din cauza unor declarații făcute de liderul trupei Flamingo Boys legat de emisiunea Rătăciți în Panama. Totul a plecat de la faptul că artistul și-ar fi cerut iertare în genunchi.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fostul Faimos de la Survivor România a răbufnit, precizând că nu s-a întâmplat acest lucru niciodată. Cântărețul consideră că fostul iubit al Oanei Roman nu s-a maturizat deloc, deși are 47 de ani.

Eu știu că lui îi place să se stea în genunchi, dar în cazul meu nu o să se întâmple asta niciodată. N-am cum să suport fătălăii, nu i-am suportat niciodată. Nu mai sunt dovezile referitoare la această emisiune ca să se poată evidenția ce s-a întâmplat acolo.

ADVERTISEMENT

A fost, s-a dus, am crescut cu toții, iar eu nu credeam că el nu s-a maturizat între timp. Adică nu înțeleg de ce faci declarații de genul ăsta după atâta timp, scoțând în evidență ce? Păcat!

Eu dacă mi-am cerut iertare, mi-am cerut ca un coleg și mi-am cerut iertare ca un adult. Dar în niciun caz dusă la extrema că eu mi-am cerut iertare în genunchi și doar așa a acceptat el. Pentru că eu l-am înjurat pe bune.

ADVERTISEMENT

Repet, nu suport fătălăii, și atunci, într-o emisiune de supraviețuire, fătălăii nu au ce căuta decât dacă vor doar televiziune și vor doar show și ce vor ei. Eu m-am dus în emisiunea asta știind unde mă duc. După cum s-a văzut și în emisiunea Survivor.

Îmi pare rău că s-a apucat să declare lucruri de genul ăsta pentru că nu e cazul. Poate că și acum mai vrea atenție. Păcat! Acolo au fost colegi, acolo au fost martori, acolo s-a filmat, există niște lucruri”, a spus CRBL pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

CRBL și Cornel Păsat, concurenți în același show TV

CRBL și Cornel Păsat au fost concurenți în același show TV în urmă cu foarte mulți ani. Cei doi au făcut parte din prima competiție de supraviețuire din România, emisiunea fiind difuzată la Kanal D și prezentată de regretatul Andrei Gheorghe.

Fostul partener de viață al Oanei Roman a fost desemnat la momentul respectiv marele câștigător al reality show-ului. Trofeul a ajuns în posesia sa datorită voturilor primite din partea telespectatorilor români.

ADVERTISEMENT
Tags: