News

Scandal uriaș după eliminarea Geaninei Ilieș din Ferma! “E clar că e regizat totul! Au grijă să nu plece cine face rating”

12.04.2019 | 09:00
Scandal urias dupa eliminarea Geaninei Ilies din Ferma E clar ca e regizat totul Au grija sa nu plece cine face rating

Scandal imens după eliminarea Geaninei Ilieș! Fanii sunt convinși că totul este regizat. Din păcate, se pare că plecarea din show a fostei știriste a pus fanii în mai multe tabere. Brigitte Sfăt a ales-o la duel pe Genaina, cu toate că strategia care se zvonea înainte de luptă a fost de a o aduce pe Otilia față-n față cu ea. Urmăritorii emisiunii susțin că totul este regizat dat fiind câștigurile Brigittei.

Scandal după eliminarea Geaninei Ilieș: “E regizat totul!”

Fanii emisiunii au început să-și pună întrebări cu privire la câștigurile din ultima vreme a fostei soții a lui Ilie Năstase. Aceștia cred că producătorilor le aduce un beneficiu imens păstrarea în Ferma a actualei iubite a lui Florin Pastramă. “Îi clar ca îi o emisiune regizată. Au ei grijă să nu plece maimuța care le face rating…. Nu știu cum nu îi este rușine să vorbească de Biblie, Dumnezeu….când ea face ce face și vorbește ca un golan”, a fost unul din comentariile ale unui fan Ferma.

Câștigătoarea din duelul fetelor din ediția precedentă de la Ferma a fost Brigitte Sfăt. Vedeta și l-a ales drept antrenor pe Cătălin Moroșanu, iar Geanina Ilieș l-a ales pe Zmărăndescu. Chiar dacă toți colegii i-au sugerat o luptă cu Otilia, pe motiv că va fi mult mai ușor de învins, Brigitte s-a sucit în clipele de dinainte de probă și a ales-o pe fosta știristă.   

Scandal la Ferma după eliminarea Geaninei Ilieș
Scandal la Ferma după eliminarea Geaninei Ilieș

Geanina Ilieș, eliminare în lacrimi de la Ferma

„Mi-este foarte greu, trebuie să plec. Nu mă aşteptam să plec aşa, nu ştiu ce să mai zic… Vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot, pentru toată această experienţă. Mi-am făcut foarte mulţi prieteni aici, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Îmi pare rău că plec, că-i las în urmă, dar sper să rămână uniţi până la sfârşit”, a declarat fosta știristă despre emisiunea Ferma.