News

Geanina Ilieş, eliminată de la Ferma după duelul cu Brigitte Sfăt! Plecare în lacrimi de la Pro TV

12.04.2019 | 08:03
Geanina Ilies eliminata de la Ferma dupa duelul cu Brigitte Sfat Plecare in lacrimi de la Pro TV

Brigitte Sfăt şi Geanina Ilieş s-au duelat joi seară în emisiunea Ferma – un nou început, de la Pro TV. Câştigătoare a ieşit fosta soţie a lui Ilie Năstase şi actuala iubită a lui Florin Pastramă, un alt concurent al show-ului.

Geanina Ilieş, eliminată de Brigitte Sfăt de la Ferma

Duelul a început cu alegerea antrenorilor. Brigitte Sfăt a vrut să fie antrenată de Cătălin Moroşanu, în timp ce Geanina Ilieş a fost pregătită de Cătălin Zmărăndescu. Fosta ştiristă a părăsit cu lacrimi în ochi emisiunea şi a făcut mai multe declaraţii emoţionante: “Trebuie să plec din Fermă, nu mă aşteptam să plec aşa… Nu ştiu ce să mai zic”, a fost reacţia Geaninei. “Sunt foarte fericită”, a spus şi Brigitte Sfăt. Din păcate, susținătorii banditei Geanina nu o vor mai vedea la show-ul Ferma. Vedeta TV a eliminat-o pe fosta știristă la duelul mult așteptat de concurenți.

Deși ținta fostei soții a lui Ilie Năstase a fost, după cum se zvonea în Fermă, Otilia, lucrurile au luat o altă întorsătură, așa că toate strategiile auzite nu s-au mai adeverit, iar la luptă a venit Geanina. Brigitte Sfăt a declarat, după învingerea coechipierei, că îi pare rău că pleacă. Șiroaie de lacrimi au curs pe obrajii susținătorilor Geaninei din show și nu numai. „Îmi pare rău că pleacă Gianina, dar îmi pare bine că rămân. Sunt foarte fericită, sunt copleşită, am luptat pentru a rămâne, e prima oară când am avut şi un alt motiv pentru a rămâne“, a declarat Brigitte Năstase făcând referire la Florin Pastramă, noul ei iubit.

Geanina Ilieș a fost eliminată de la Ferma
Geanina Ilieș a fost eliminată de la Ferma

Geanina Ilieș, despre experiența din Ferma

„Mi-este foarte greu, trebuie să plec. Nu mă aşteptam să plec aşa, nu ştiu ce să mai zic… Vă mulţumesc din tot sufletul pentru tot, pentru toată această experienţă. Mi-am făcut foarte mulţi prieteni aici, nu am avut niciun conflict cu nimeni. Îmi pare rău că plec, că-i las în urmă, dar sper să rămână uniţi până la sfârşit.

A fost frumos, a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea, chiar dacă a fost grea. A fost un loc care m-a învăţat să preţuiesc şi să iubesc tot ce mi-a dat Dumnezeu. Au fost foarte multe clipe frumoase, nu regret absolut nimic din toată experienţa asta“, a mărturisit plângând Geanina Ilieş.