News

Scandal uriaș în ședința PSD! Cine ar fi vrut ca Liviu Dragnea să piardă alegerile

22.06.2019 | 17:23
Scandal urias in sedinta PSD Cine ar fi vrut ca Liviu Dragnea sa piarda alegerile

Ședința mai-marilor Partidului Social Democrat, desfășurată în cursul zilei de sâmbătă, 22 iunie, la Neptun, a generat o serie de tensiuni uriașe între doi dintre liderii formațiunii politice aflate la guvernare. Este vorba despre Marcel Ciolacu, proaspăt ales în funcția de președinte al Camerei Deputaților și Marian Oprișan, cunoscut drept baronul de Vrancea.

Oprișan și-a dorit ca Dragnea să piardă alegerile

Conform unor surse din interiorul social-democraților, citate de digi24, spiritele s-au încins rapid la malul Mării Negre, cei doi aruncându-și numeroase cuvinte grele. Totul ar fi pornit de la afirmațiile președintelui PSD Vrancea, conform cărora ar fi refuzat să se implice în campania pentru alegerile europarlamentare, din dorința ca Liviu Dragnea, lider al grupării la acea vreme, să aibă parte de un eșec usturător.

În plus, se pare că premierul Viorica Dăncilă le-a comunicat colegilor săi participanți la ședință că își dorește ca în cel mai scurt timp, o serie de nume noi, tineri din cadrul partidului, să iasă la rampă, decizie care nu a fost tocmai pe placul vechilor lideri ai PSD, care se simt în aceste momente înlăturați. De remarcat este faptul că Paul Stănescu, Gabriela Firea și Lia Olguța Vasilescu au preferat să nu ia parte la aceste discuții.

Viorica Dăncilă neagă tensiunile din PSD. Sursa foto:digi24
Viorica Dăncilă neagă tensiunile din PSD. Sursa foto:digi24

Ce spune Viorica Dăncilă despre certurile din timpul ședinței PSD

La scurt timp după încheierea ședinței de la Neptun, Viorica Dăncilă, președintele interimar al Partidului Social Democrat, a oferit primele reacții, în legătură cu presupusa dispută dintre Marcel Ciolacu și Marian Oprișan, precizând că între cei doi ar fi doar unele „păreri divergente”.

Contre? Eu nu aş spune aceste lucru. Sunt păreri divergente. La fel e şi într-o familie. Nu trebuie să vorbească un singur coleg şi toţi să fie de acord. Nu au existat discuţii divergente doar întee Oprişan şi Ciolacu. La sfârşitul şedinţei sper că toţi mergem în aceeaşi direcţie” , a declarat Viorica Dăncilă.