Fotbal intern

Scandal uriaș la Turnu Măgurele! Fanii Craiovei n-au fost lăsați să intre pe stadion

22.09.2018 | 19:55
Scandal urias la Turnu Magurele Fanii Craiovei nau fost lasati sa intre pe stadion

A fost un scandal uriaș la Turnu Măgurele acolo unde fanilor lui FC U Craiova li s-a interzis accesul pe stadion! Ultrașii au făcut în număr mare deplasarea, aproximativ 1500 de oameni dorind să vadă partida de la fața locului. Nici n-au ajuns bine și aceștia au și intrat în conflict cu forțele de ordine. Intervenția nu s-a lăsat prea mult așteptată și jandarmii nu le-au mai dat voie suporterilor să intre în arenă.

Nu s-a terminat bine deloc pentru echipa lui Adrian Mititelu. FC U Craiova a bifat al treilea rezultat negativ consecutiv. De data aceasta, oltenii au remizat cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-1. Oaspeții au fost cei care au deschis scorul încă din minutul 4 al partidei, dar totul s-a năruit 80 de minute mai târziu atunci când arbitrul a arătat punctul cu var. Gazdele n-au ezitat și au reușit să egaleze. De remarcat că Florin Costea putea să sigilieze victoria Craiovei, dar a ratat o ocazie mare din poziție singur cu portarul, la primul joc de la revenirea în tricoul oltenilor.

Scandal uriaș la Turnu Măgurele! Adrian Mititelu (patron Universitatea Craiova). Adrian Mititelu in tribuna.
Echipa lui Adrian Mititelu a remizat la Turnu Măgurele, scor 1-1

Scandal uriaș la Turnu Măgurele!

Turris Turnu Măgurele merge bine pe ambele fronturi. Echipa a ajuns până în 16-imile Cupei României acolo unde se duelează pentru un loc la masa granzilor cu Rapid. Partida se dispută joi, de la ora 15.45. Și giuleștenii merg perfect. Au reușit să învingă pe Sportul Chișcani și sunt favoriți principali pentru promovarea în eșalonul secund. Lucrurile sunt însă mult mai complicate pentru echipa finanțată de Adrian Mititelu. FC U Craiova este deja destul de departe de primul loc al clasamentului și trage din greu pentru a reduce ecartul față de formațiile care luptă pentru promovare. Oltenii au rămas între timp și fără antrenorul Fane Stoica despre care patronul Mititelu a declarat că nu a mai rezistat presiunii făcute de suporteri.

8 puncte a adunat FC U Craiova în Liga III după 4 etape