Life

Scenă fierbinte la Bravo, ai stil! Oana Radu și Theo Rose, sărut incendiar

13.11.2020 | 13:33
Scena fierbinte la Bravo ai stil Oana Radu si Theo Rose sarut incendiar
Theo Rose și Oana Radu s-au pupat în platoul Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Crește temperatura la Bravo, ai stil Celebrities! Focoasele oltence care au înnebunit suflarea masculină în acest sezon, Oana Radu și Theo Rose, au protagonizat un sărut pe buze, lăsându-i pe toți cu gura căscată!

Cele două concurente nu s-au sfiit să își arate dragostea una față de cealaltă, așa că și-au luat inima în piept și s-au pupat pe gură.

ADVERTISEMENT

Nu, nu și-au schimbat orientarea sexuală, ci probabil au dat undă verde unei provocări pe care au primit-o, dorind să dovedească faptul că se înțeleg foarte bine.

Oana Radu și Theo Rose au încins atmosfera la Bravo, ai stil

De altfel, cele două nu au intrat deloc în conflicte de la începutul emisiunii, iar atunci când au vrut să critice ținutele pe care le purtau au făcut-o fără tam-tam și fără să se supere una pe cealaltă.

ADVERTISEMENT

În ediția din 13 noiembrie, tensiunea va continua să crească, Andreea Tonciu fiind din nou nemulțumită de felul în care este tratată și comentată și va părăsi pentru a treia oară platoul emisiunii în acest sezon, în timpul jurizării.

Și Roxana Nemeș se va simți nedreptățită de jurizare, iar Deea Codrea face o remarcă prin care încearcă să explice de ce se ceartă atât de des fetele.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, enervată de Andreea Tonciu

Roxana este foarte deranjată de faptul că jurații nu îi apreciază ținuta și spune cu convingere că planul lor este să scape de ea: „Oricum cred că vreți să mă dați afară”.

Revenind la Andreea Tonciu, Raluca Bădulescu răbufnește pentru prima oară împotriva ei, după ce până acum a încercat să o înțeleagă și a încurajat-o poate mai mult ca oricine.

ADVERTISEMENT

„Andreea Tonciu m-a enervat cu adevărat. Să nu-și închipuie că este cumva Dumnezeul modei”, este comentariul acid pe care îl face jurata de la Bravo, ai stil.

Raluca nu este singura jurată care s-a arătat deranjată de atitudinea Andreei de-a lungul acestui sezon. Primul care a criticat-o aspru a fost Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT