News

Scene de groază într-o localitate Iași. Veniți să divorțeze, un bărbat și-a înjunghiat soția în primărie

Un bărbat din Iași și-a înjunghiat soția, în timp ce se aflau într-o primărie. Femeia își dorea să divorțeze de agresor.
04.12.2023 | 10:56
Scene de groaza intro localitate Iasi Veniti sa divorteze un barbat sia injunghiat sotia in primarie
Un bărbat și-a înjunghiat soția într-o primărie din Iași. colaj Fanaitk/ Foto 7est.ro/Hepta
ADVERTISEMENT

Scene de groază într-o localitate Iași, acolo unde un bărbat și-a înjunghiat soția care voia să divorțeze. Cei doi se aflau în primărie atunci când a avut loc incidentul șocant, însă individul s-ar fi răzgândit și a atacat-o pe femeie.

Scene de groază. Un bărbat și-a înjunghiat soția în primărie

După crima teribilă din Bistrița, un alt eveniment similiar s-a petrecut, luni dimineață, la Primăria Belcești, din județul Iași. O femeie de 30 de ani a fost înjunghiată de soțul ei, în vârstă de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Victima plecase de mai multă vreme de acasă, din cauza neînțelegerilor cu bărbatul, notează presa locală. În această dimineață, cei doi au stabilit să se întâlnească la Primărie, pentru a depune actele de divorț.

Însă, soțul femeii avea în plan cu totul altceva. Omul a venit înarmat cu un cuțit, iar atunci când a dat cu ochii de soție, a început să o fugărească, pentru a o înjunghia. Bărbatul a reușit să o prindă și să o rănească la nivelul toracelui și la un picior.

ADVERTISEMENT

Apoi, a fugit de la fața locului, lăsând-o pe femeia de 30 de ani într-o baltă de sânge. La fața locului a fost solicitată o ambulanță. Angajații primăriei au încercat să o ajute pe victima bărbatului până la sosirea echipajului medical.

Pentru că femeia a pierdut foarte mult sânge, în cele din urmă a fost trimis un elicopter SMURD, care să o preia și să o transporte la o unitate medicală din Iași. În zona respectivă au ajuns și polițiștii.

ADVERTISEMENT

Cuțitul a fost găsit în apropierea instituției, acolo unde a fost aruncat de agresor, conform presei din județul Iași. Ulterior, oamenii legii au reușit să îl prindă și să îl încătușeze pe bărbatul de 40 de ani.

Un bărbat din Bistrița și-a ucis soția și a pus poza cu ea moartă pe Facebook

O crimă terifiantă a avut loc, în weekendul care tocmai s-a încheiat, în municipiul Bistrița. Un bărbat de 34 de ani și-a ucis soția în fața copiilor. Apoi, a postat o poza cu femeia moartă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul lucra ca șofer de TIR în străinătate, iar de câteva săptămâni s-ar fi întors în țară. Crima ar fi avut loc din cauza geloziei. Între cei doi ar fi început o luptă în dormitor și a continuat în bucătăria casei, acolo unde femeia a fost ucisă.

ADVERTISEMENT
Tags: